Sådan ændres Din Vkontakte-avatar

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Din Vkontakte-avatar
Sådan ændres Din Vkontakte-avatar

Video: Sådan ændres Din Vkontakte-avatar

Video: Sådan ændres Din Vkontakte-avatar
Video: Аватарка ВКонтакте #1 Размеры 2024, April
Anonim

Vores humør ændres ofte, og afhængigt af det er vi hver især tilbøjelige til at ændre sin avatar på Vkontakte sociale netværk. Dette kan gøres ganske hurtigt og endda på to tilgængelige måder.

Sådan ændres din Vkontakte-avatar
Sådan ændres din Vkontakte-avatar

Instruktioner

Trin 1

Gå til din profilside. Der er en liste over muligheder lige under dit foto (avatar). Den anden mulighed er "skift billede". Klik på den med venstre museknap en gang, og du vil se en liste over muligheder for at justere billedet. Vælg indstillingen "indlæs ny", og klik også en gang med venstre museknap. Et vindue til upload af et foto dukkede op foran dig.

Trin 2

Ved at klikke på knappen "Gennemse" kan du således vælge det ønskede foto fra din computer i et nyt vindue, der åbnes. Så snart en ny avatar er valgt - klik på den og derefter på "åbn" -knappen. Et vindue "redigering af en reduceret kopi" dukkede op foran dig. Brug den til at vælge det område af billedet, der vises på en miniaturekopi af din avatar på vennelisterne, diskussioner og mere. For at gøre dette skal du flytte vinduesfeltet over billedet med musen. Tryk derefter på "Gem" -knappen, så hovedfotoet opdateres på din side.

Trin 3

Du kan opdatere din avatar på en anden måde ved hjælp af de fotos, der er uploadet til dine album. For at gøre dette skal du gå til dine fotoalbum (enten ved at finde linket "mine fotos" i kolonnen til venstre for avataren eller ved at finde "mine fotoalbum" under vennelisten). Vælg det ønskede fotoalbum og derefter billedet.

Trin 4

Nederst til højre under billedet i listen over valgmuligheder, find "sæt på min side". Klik på det en gang. En ramme dukkede op på billedet ved at redigere, hvor du vælger det ønskede område af billedet, som bliver din avatar. For at gøre dette skal du flytte firkanterne i hjørnerne og ved kanterne af rammen ved at klikke på dem med venstre museknap.

Trin 5

Efter redigering skal du klikke på knappen "færdig" øverst til højre på billedet, og din side åbnes med et nyt masterbillede. Ellers skal du klikke på "Annuller", hvis det valgte billede ikke tilfredsstiller dig med noget.

Anbefalede: