Sådan Fjernes En Karakter Fra En Dagbog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes En Karakter Fra En Dagbog
Sådan Fjernes En Karakter Fra En Dagbog

Video: Sådan Fjernes En Karakter Fra En Dagbog

Video: Sådan Fjernes En Karakter Fra En Dagbog
Video: Негатив, агрессия, сглаз, внешнее зло уйдет обратно врагу! Булавка снимает все проклятия! 2024, Kan
Anonim

Åh, disse børn. De tager to, og lad os derefter slette dem med et blad fra dagbogen. Som et resultat - et hul. Så hvad er den rigtige måde at slippe af med bevismateriale, hvordan man fjerner en karakter fra en dagbog?

Sådan fjernes en karakter fra en dagbog
Sådan fjernes en karakter fra en dagbog

Instruktioner

Trin 1

Der er flere måder at fjerne en karakter fra en dagbog. Det mest elementære, men samtidig mest bemærkelsesværdige af dem, er at glans over vurderingen med en korrekturlæser. Det er nødvendigt at være i stand til nøjagtigt at glans over vurderingen. Påfør ikke et tykt lag korrektionsvæske. Da det tørrer i lang tid, og det vil være slående - stærkt. Du kan bruge enten en korrektionsvæske eller en korrigerende blyant. Lad korrektionsvæsketiden tørre. Derefter anbringes en anden karakter på stedet for den slørede karakter eller efterlader stedet for mærket tomt.

Trin 2

Den anden, mest rationelle måde er at bruge en speciel viskelæder, som ikke kun sletter blyanten, men også pennen. Dette viskelæder sælges ikke i alle kontorartikler, men mange er det. Denne viskelæder er en krone værd. Den er grå i farven. Få et sådant viskelæder, og ingen vil nogensinde huske dine karakterer i dagbogen. Hvis du allerede har dette viskelæder, skal du forsigtigt og langsomt slette vurderingen i din dagbog for ikke at stikke et hul. Hvis du trykker for hårdt på viskelæderet og er nidkær med arbejdet, er der bestemt et hul i din dagbog. Gør alt langsomt og forsigtigt for ikke at efterlade mærker.

Trin 3

Den tredje, ældste og sikreste måde at slippe af med en journalkvalitet er med et blad. Forsigtigt for ikke at skade dig selv, tag fat i kanten af bladet og begynd at sprøjte det over papiret og skræl det øverste lag af. Her skal du, ligesom i arbejdet med viskelæderet, tage dig tid for ikke at overdrive det med arbejdet og ikke lave et hul. Denne metode er den bedste måde at slippe af med vurderingen uden at efterlade spor i dagbogen.

Trin 4

Den sidste vej. For at slippe af med vurderingen skal du klippe papir ud, eller det er bedre at bruge de sidste sider i dagbogen, det samme vindue til vurdering og holde det over det mærke, du vil skjule. Denne metode efterlader ingen spor, og ingen kan finde fejl i dine fremskridt.

Anbefalede: