Sådan Bruges Twitter På Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Twitter På Din Telefon
Sådan Bruges Twitter På Din Telefon

Video: Sådan Bruges Twitter På Din Telefon

Video: Sådan Bruges Twitter På Din Telefon
Video: Sådan bliver migranter efterladt på Middelhavet 2024, Kan
Anonim

Der er et godt ordsprog, "God Twitter er mobil Twitter." Du behøver ikke sidde ved en computer for at bruge systemet. Tværtimod er det meget mere praktisk at udveksle tekstnoter fra en mobiltelefon.

Sådan bruges Twitter på din telefon
Sådan bruges Twitter på din telefon

Er det nødvendigt

  • - mobiltelefon;
  • - GPRS-, EDGE- eller 3G-indstillinger
  • - mobilbrowser OperaMini.

Instruktioner

Trin 1

For den enkleste måde at tweet via din mobiltelefon skal du klikke på fanen Enheder i sektionen Indstillinger og derefter indtaste dit mobilnummer i det vindue, der vises. Efter disse enkle trin vil du være i stand til at sende og modtage tweets via korte SMS-beskeder. Bemærk, at din mobiloperatør muligvis opkræver et gebyr for at sende meddelelser til systemet, mens sidstnævnte gør alt gratis.

Trin 2

Hvis din telefon har mulighed for at få adgang til internettet via GPRS, EDGE eller 3G (og dette er tilgængeligt i næsten alle moderne håndsæt), kan du bruge alle mulighederne for Twitter direkte fra din mobiltelefon. For at gøre dette skal du hente indstillingerne fra din mobiloperatør eller indtaste dem fra betjeningsvejledningen.

Trin 3

Installer OperaMini-mobilbrowseren på din telefon. Denne funktionelle og universelle applikation, der tilbydes alle helt gratis, kan downloades fra https://m.opera.com eller https://operamini.com. På dette websted vil du blive tilbudt flere browserversioner, hvorfra du kan vælge den, der passer til din telefonmodel. For at installere denne app korrekt på din telefon skal du blot følge instruktionerne.

Trin 4

En standard mobil Twitter-app kan downloades fra https://m.twitter.com. Besøg siden gennem den installerede webbrowser. Indtast derefter login og adgangskode til din konto på systemets hovedside. Derefter kan du gå til din profil og begynde at bruge den fuldt ud. Denne måde at sende tweets til systemet kan hjælpe med at spare penge for dem, der er vant til at chatte meget og har ubegrænset internettrafik.

Trin 5

Hvis OperaMini ikke passer dig, og du har brug for yderligere applikationer til at arbejde med Twitter, kan du downloade dem gratis på

Anbefalede: