Hvorfor Fanger Det Wi-fi Dårligt?

Indholdsfortegnelse:

Hvorfor Fanger Det Wi-fi Dårligt?
Hvorfor Fanger Det Wi-fi Dårligt?

Video: Hvorfor Fanger Det Wi-fi Dårligt?

Video: Hvorfor Fanger Det Wi-fi Dårligt?
Video: How to Improve Wi-Fi Signals in Windows Laptop (Speedup Wi-Fi) 2024, Kan
Anonim

Fremkomsten af trådløst internet tillod folk at opgive et stort antal kabler og fuldt ud nyde Internetsurfing. Desværre er kvaliteten af det trådløse netværk ikke altid god.

Hvorfor fanger det wi-fi dårligt?
Hvorfor fanger det wi-fi dårligt?

Dårligt Wi-Fi-signal

Der er flere grunde til, at en bærbar computer eller computer med en Wi-Fi-adapter ikke opfanger signalet godt. For det første kan et sådant problem være direkte relateret til den dårlige installation af routeren. Nogle gange kan folk, der glemmer, at kvaliteten af det trådløse netværk kan blive forringet afhængigt af antallet af forhindringer for enheden, installere routeren langt fra computeren. Selvfølgelig vil Wi-Fi-signalet gradvist falde (jo længere, jo værre).

For at løse et presserende problem er det nødvendigt at installere routeren på en sådan måde, at bølgerne er godt og næsten uhindret i hele lejlighedens område. For at hente et godt Wi-Fi-signal behøver du ikke routeren til at være i en slags kasse eller være indhegnet af et stort antal vægge og endnu mere metallofter. Det er uønsket at installere routeren direkte i nærheden af forskellige elektroniske enheder (elmålere, telefoner med radiokommunikation osv.).

Et stort antal trådløse netværk

Din signalkvalitet kan blive forringet af det store antal trådløse netværk i nærheden. Nogle gange kan sådanne netværk indstilles til et med dit signal, og der vil naturligvis opstå forskellige former for interferens. For at løse et sådant problem kan du blot invitere en specialist, der geninstallerer routeren, og hvis problemet netop var i et stort antal trådløse netværk i nærheden, vil resultatet være synligt.

Computer sammenbrud

Glem ikke, at computeren og routeren er højteknologiske enheder, hvilket betyder, at de ikke er forsikret mod nedbrud. Dette kan f.eks. Ske, hvis en bærbar computer eller computer bruges ganske ofte, og routeren er tæt på den. Selvfølgelig slides komponenterne hurtigere og bliver ubrugelige, hvilket gør signalet fra Wi-Fi værre at blive fanget. Det er værd at bemærke, at komponenterne i forskellige mobile enheder, der er ansvarlige for at få adgang til Internettet, også er meget skrøbelige.

Dårlig router

Og den sidste er en router af dårlig kvalitet. Producenter af disse enheder er ikke altid interesserede i kvaliteten. Mest af alt gælder dette direkte for antennerne, ved hjælp af hvilke Wi-Fi-signaler distribueres. Nogle gange kan dette endda være relateret til størrelsen og følgelig routerens båndbredde. De er ofte ikke i stand til at arbejde under barske driftsforhold og over lange afstande, og selvfølgelig slides de hurtigere med sådan håndtering.

Anbefalede: