Sådan Slukkes Internettet På IPhone

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Internettet På IPhone
Sådan Slukkes Internettet På IPhone

Video: Sådan Slukkes Internettet På IPhone

Video: Sådan Slukkes Internettet På IPhone
Video: iPhone how to turn off Cellular Data 2024, Kan
Anonim

Hvis du bruger iPhone som en fuldgyldig kommunikator, vil muligheden for hurtigt at slukke (og om nødvendigt tænde) Internettet være praktisk. Desværre falder vores ønsker ikke altid sammen med, hvad iPhone skal gøre på Internettet, så vær forberedt på at bekæmpe uautoriserede forbindelser.

Sådan slukkes Internettet på iPhone
Sådan slukkes Internettet på iPhone

Instruktioner

Trin 1

Hvorfor slukke for Internettet på iPhone? Mange ejere af denne enhed står over for den ukontrollerede adgang fra deres kæledyr til netværket. Dette kan ske, når du bruger forskellige programmer (vejrservere, mail, navigator), som skal gå til World Wide Web for at modtage data.

Trin 2

Næsten alle programmer, der er installeret på iPhone, er konstant på udkig efter og downloader opdateringer fra Internettet. Derudover indlæses konstant nye annoncer i de kørende programmer. Alt dette fører til et tab af energi (batteriet løber tør) og penge.

Trin 3

Nogle forældre opfordrer deres børn til at elske moderne apparater. Så iPhone kan være i hænderne på de mindste familiemedlemmer. For at undgå ubehagelige konsekvenser skal du altid slukke for Internettet på iPhone, når du giver det til børn.

Trin 4

For at slukke for Internettet skal du gå til "Indstillinger" / Indstillinger, finde emnet "Generelt" / Generelt og derefter vælge "Netværk" / Netværk. Deaktiver mobildata ved at trykke på tænd / sluk-knappen. For at genoprette forbindelse til internettet skal du trykke på knappen igen.

Trin 5

Glem ikke, at din iPhone kan oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk, som, selvom det er gratis, ikke annullerer omkostningerne ved køb af forskellige programmer og spil. For at deaktivere Wi-Fi skal du gå til "Indstillinger" / Indstillinger, "Generelt" / Generelt, "Netværk" / Netværk. Tryk derefter på tænd / sluk-knappen i Wi-Fi-elementet. Hvis du trykker på det igen, vender du tilbage til Wi-Fi-netværket.

Trin 6

Du kan ændre internetindstillingerne i "Indstillinger" / Indstillinger, "Generelt" / Generelt, "Netværk" / Netværk, "Mobildatanetværk" / Mobildatanetværk. Hvis du sletter alle eller nogle af indstillingerne fuldstændigt, vil internettet heller ikke være forbundet. Det er nok at tilføje et ekstra tegn, for eksempel til APN-linjen, og adgang til netværket bliver umuligt. Kompleksiteten af denne metode ligger i behovet for at huske de foretagne ændringer.

Anbefalede: