Hvordan Man Betaler For Vand På Måleren På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Betaler For Vand På Måleren På Internettet
Hvordan Man Betaler For Vand På Måleren På Internettet

Video: Hvordan Man Betaler For Vand På Måleren På Internettet

Video: Hvordan Man Betaler For Vand På Måleren På Internettet
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Kan
Anonim

Boliger og kommunale tjenester kan betales via Internettet. Dette er en meget bekvem og effektiv måde at spare tid på og spore status for dine betalinger i realtid.

Hvordan man betaler for vand på måleren på Internettet
Hvordan man betaler for vand på måleren på Internettet

Instruktioner

Trin 1

For at betale for vand via internettet skal du kontakte IS IS (ZhEK), som dit hus er knyttet til. Listen over adresser på GU IS kan findes på webstedet for GU IS Koordinationscenter - www.gu-is.ru - i afsnittet "Adresser". I distriktet GU IS skal du underskrive "Samtykke til behandling af personoplysninger" og derefter modtage koder til internetadgang til styring af den finansielle og personlige konto (regnskabskort).

Trin 2

Det udstedte dokument vil indeholde følgende data for betaleren: individuelt brugernummer, adgangskode og personligt kontonummer (kontokort og betalers kode) samt instruktioner til indtastning af din personlige konto. Med disse data kan du få adgang til betaling for vand via Internettet.

Trin 3

Gå til webstedet for GU IS Coordination Center www.gu-is.ru, det er nødvendigt at vælge parameteren "Personlig konto". For at indtaste det skal du indtaste dit brugernavn og din adgangskode og også vælge et distrikt fra listen og derefter klikke på knappen "Fortsæt". I din personlige konto skal du udfylde indikatorerne "Varmt vand" og "Koldt vand" (to vinduer øverst - rød og blå). Det anbefales at indtaste aflæsninger for vand fra den 20. dag i den aktuelle måned til den første dag i den næste måned.

Trin 4

Efter at have udfyldt aflæsningerne, skal du klikke på knappen "Gem" i sektionen "Finansiel personlig konto" og derefter "Få EAP" og kontrollere dataene. For at få vist og udskrive EPD'en skal du have Acrobat Reader installeret på din computer. ENP kan betales via Internettet eller udskrives og betales på modtagelsesstederne.

Trin 5

På Internettet kan du betale for ENP på følgende måder: med kreditkort (Visa og MasterCard) ved hjælp af betalingssystemerne Qiwi-wallet og Yandex-penge. For at betale skal du gå til afsnittet "Betaling for ENP" og indtaste betalerens kode (specificeret i ENP) og den aktuelle periode, for hvilken betaling skal foretages, og derefter vælge betalingsmetode og markere afkrydsningsfeltet for at acceptere vilkårene i aftalen om levering af fjernbetalingstjeneste til ENP.

Trin 6

Efter de yderligere instruktioner skal du indtaste personlige data om betalingsmanipulationer (betalingsadgangskoder) og spore optjening af penge.

Anbefalede: