Sådan Opretter Du Forbindelse Til Gratis Internet Til Din Telefon

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Forbindelse Til Gratis Internet Til Din Telefon
Sådan Opretter Du Forbindelse Til Gratis Internet Til Din Telefon

Video: Sådan Opretter Du Forbindelse Til Gratis Internet Til Din Telefon

Video: Sådan Opretter Du Forbindelse Til Gratis Internet Til Din Telefon
Video: Ретраслируем Wi-FI при помощи телефона 2024, Kan
Anonim

Gratis internet er faktisk vrøvl. Som med enhver tredjepartstjeneste skal du betale for at bruge netværket. For dem der kan lide at spare penge, minder vi dig om, at for det første kun gratis ost med en musefælde, og for det andet at få trafik gratis ikke altid er lovligt. Derfor vil vi bare prøve at fortælle dig, hvordan du får gratis internet på din telefon.

internet på telefonen
internet på telefonen

Instruktioner

Trin 1

Valgmulighed en. Juridisk, men ikke helt gratis. WAP-Internet er en dyr og ikke-offentlig ting, især da ikke alle sider har versioner til det. Du spekulerede sikkert på, hvad der nøjagtigt "spiser" denne mængde trafik. Det er selvfølgelig billeder.

For at implementere denne metode skal du bruge en telefon med Java- og GPRS-understøttelse og den gratis Opera Mini-browser.

Trin 2

Det er meget let at installere programmet på din telefon. Du uploader det bare via den samme WAP eller til din computer. Hun vil selv rense siderne for alle unødvendige bannere, flashdrev osv. Så ved blot at slukke for billederne reducerer du praktisk talt dine regninger for Internettet til nul. Men det vil stadig ikke være helt gratis.

Trin 3

Mulighed to. Enkel, let, gratis, fuldstændig lovlig. Næsten alle offentlige steder: caféer, barer, lounger på togstationer og lufthavne er fulde af skiltene "Wi-Fi gratis"

Trin 4

Og her er alt simpelt: Gå til telefonens hovedmenu, tilslut Wi-Fi, søg efter forbindelser, vælg den du har brug for. Nu skal du bare bruge internettet via den browser, du har installeret.

Trin 5

Valgmulighed tre, det er svært at kalde det lovligt. Internettet er fyldt med alle mulige softwaretilbud, der lover dig gratis internet. Selvfølgelig koster denne fornøjelse penge og er ikke altid lille. Derudover forstår du perfekt, at i dette tilfælde vil du stjæle Internettet, og dette er allerede strafbart.

Men i denne situation er det op til dig at beslutte. Held og lykke med at finde!

Anbefalede: