Sådan Oprettes Forbindelse Til Beeline Internet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Forbindelse Til Beeline Internet
Sådan Oprettes Forbindelse Til Beeline Internet

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Beeline Internet

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Beeline Internet
Video: Beeline настройка подключения . 2024, Kan
Anonim

Internettet er blevet en integreret del af vores liv. Ofte har vi brug for det hele tiden, fordi halvdelen af vores dag på en eller anden måde er forbundet med det. Vi har brug for det på forretningsrejser, ture eller steder, hvor det ikke er muligt at oprette forbindelse via kabelforbundet internet eller wi-fi. Derefter kommer det mobile internet til vores redning, som er bredt repræsenteret af markedet for enheder, der leverer internetforbindelse, uanset hvor der er en mobilforbindelse.

Sådan oprettes forbindelse til Beeline Internet
Sådan oprettes forbindelse til Beeline Internet

Er det nødvendigt

  • - Stationær computer / laptop / netbook
  • - USB-modem Beeline

Instruktioner

Trin 1

Fjern bagdækslet på USB-modemet. Indsæt SIM-kortet, og sørg for at indsætte det hele vejen og med den rigtige side med chippen nedad. Sæt modemdækslet på igen.

Trin 2

Fjern dækslet, der dækker USB-stikket på modemmet. Sæt modemet i en ledig USB-port på din computer. Sørg for at indsætte det hele vejen.

Trin 3

Når du har sat modemet i, starter installationsprogrammet automatisk. Følg alle instruktionerne og fjern ikke modemet fra computeren under installationen.

Trin 4

Hvis den automatiske installation ikke forekommer, skal du udføre konfigurationen manuelt. Åbn menuen "Start", klik på menuen "Denne computer" gennem den.

Trin 5

I vinduet, der åbnes, i menuen med tilsluttede drev, vil du se en disk med navnet "Beeline". Dobbeltklik på den. I vinduet, der åbnes, skal du finde en fil kaldet "autorun.exe" og køre den.

Trin 6

I den dialogboks, der vises, skal du nøje følge alle instruktioner, der vises. Fjern ikke modemet under installationen.

Trin 7

Før du bruger modemet, skal du aktivere beløbet på kontoen. For at gøre dette skal du starte det modemapplikation, du installerede i de foregående trin. Gå til afsnittet "Kontostyring", og vælg undermenuen "Aktivering af balance".

Trin 8

I den menu, der åbnes, skal du klikke på knappen "Aktivér" og vente på, at systemets svar aktiverer startbeløbet på din saldo.

Trin 9

Åbn menuen "Forbindelse" i programmets hovedmenu, og klik på knappen "Forbind".

Anbefalede: