Sådan Tilsluttes Et Internetkamera

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes Et Internetkamera
Sådan Tilsluttes Et Internetkamera

Video: Sådan Tilsluttes Et Internetkamera

Video: Sådan Tilsluttes Et Internetkamera
Video: HIKVISION: Как настроить IP-камеру 2024, Kan
Anonim

Ved at forbinde et webcam til din computer kan du chatte med dine venner online og se hinanden på dine skærme. Det er værd at bemærke, at tilslutning af selve enheden ikke tager meget af din tid - installation og konfiguration af kameraet tager kun et par minutter.

Sådan tilsluttes et internetkamera
Sådan tilsluttes et internetkamera

Er det nødvendigt

Computer, webkamera, webcamdriver

Instruktioner

Trin 1

Før du tilslutter dit webcam til din computer, skal du installere speciel software på din pc. Hvis du ikke gør det med det samme, genkender systemet simpelthen ikke den tilsluttede enhed, og som et resultat fungerer kameraet ikke. Den nødvendige software (drivere) findes i pakken med produktet.

Trin 2

Indsæt webcamdriverdisken i din computers diskdrev, og vent på, at den indlæses automatisk. En dialogboks til installation af softwaren åbnes på skrivebordet. For at enheden skal fungere korrekt i fremtiden, skal du ikke ændre de parametre, der er indstillet af installationsprogrammet som standard. I dialogboksen accepterer du vilkårene i licensaftalen, og klik derefter på knappen "Installer". Når softwaren er installeret på din computer, skal du genstarte den. For at gøre dette skal du åbne menuen Start og klikke på knappen Lukning (Windows XP). Klik på knappen "Genstart" i det vindue, der åbnes.

Trin 3

Når du har ventet på, at computeren skal tændes igen, kan du begynde at forbinde webkameraet med det. I de fleste tilfælde er sådanne enheder tilsluttet en pc via USB. Når du har tilsluttet enheden til computeren, skal du starte den tidligere installerede webcam-klient. Hvis du vil afbryde enheden, skal du bare afslutte programmet. Hvis du har brug for et videoopkald, skal du genstarte programmet.

Anbefalede: