Sådan Installeres ICQ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres ICQ
Sådan Installeres ICQ

Video: Sådan Installeres ICQ

Video: Sådan Installeres ICQ
Video: 15 Способов Пронести ДРУГА в КИНОТЕАТР ! 2024, Kan
Anonim

ICQ er et meget praktisk og desuden gratis program til kommunikation over netværket. Det fik sin popularitet takket være instant messaging mellem brugere over hele verden.

Sådan installeres ICQ
Sådan installeres ICQ

Instruktioner

Trin 1

For at installere ICQ eller ICQ, som folk kalder det, skal du gå til den officielle hjemmeside for programmet www.icq.com og downloade installationsfilen. Du har ingen problemer med dette, downloadknappen er placeret midt på siden.

Trin 2

Når installationsfilen er downloadet, skal du installere programmet ved at klikke på knappen "Kør". Der vises et vindue, hvor du skal indtaste dit telefonnummer. Når du har indtastet nummeret, skal du klikke på knappen "Næste". Inden for få sekunder sendes en aktiveringskode til dit nummer, indtast den i det relevante felt og klik på knappen "Næste" igen.

Trin 3

Du kan også logge ind på systemet ved at indtaste din UIN eller e-mail. Hvis du ikke har været registreret i ICQ før, skal du klikke på knappen "Registrer". Et vindue åbnes foran dig, hvor du skal indtaste dine data. Indtast dit navn, land og telefonnummer, og klik derefter på knappen "Næste".

Trin 4

Inden for få sekunder modtager dit nummer en aktiveringskode, indtast den i det relevante felt og klik på knappen "Næste" igen. Derefter åbnes et vindue på din skærm, hvor du bliver nødt til at indtaste personlige data, såsom navn, efternavn, køn, fødselsdato. Indtast derefter din e-mail, som ICQ vil blive linket til. Tænk op og indtast en adgangskode for at komme ind i programmet, indtast captcha og klik på knappen "OK".

Trin 5

Der vises et vindue på din skærm, hvor du bliver bedt om at bekræfte din konto. For at gøre dette skal du gå til din e-mail, åbne aktiveringsbrevet og følge det link, du har brug for.

Trin 6

Nu kan du indtaste ICQ-programmet ved hjælp af din e-mail-adresse og adgangskode. For at finde ud af det UIN, der er tildelt dig af systemet, skal du klikke på knappen "Menu" og derefter vælge "Profil" -punktet. Din personlige UIN vil blive angivet i den åbne profil. I fremtiden kan du give det til dine venner for at gøre det lettere for dem at finde dig, og du kan også bruge dit personlige nummer, når du går ind i systemet.

Anbefalede: