Sådan Ryddes Op På Ofte Besøgte Sider

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ryddes Op På Ofte Besøgte Sider
Sådan Ryddes Op På Ofte Besøgte Sider

Video: Sådan Ryddes Op På Ofte Besøgte Sider

Video: Sådan Ryddes Op På Ofte Besøgte Sider
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Kan
Anonim

Alle browsere er konfigureret til at huske historikken for sidebesøg. Dette gøres udelukkende for din bekvemmelighed. Uden at afslutte arbejdet om aftenen kommer du let til den ønskede side om morgenen. Dette er dog ikke altid praktisk. I tilfælde af at du ikke ønsker at vise din tilstedeværelse offentligt på en bestemt side, er denne service ikke nødvendig. Hvordan rydder jeg min browserhistorik?

Sådan ryddes op på ofte besøgte sider
Sådan ryddes op på ofte besøgte sider

Instruktioner

Trin 1

Historikken gemmes i journalen. Hvis du ikke kun vil slette nogle bestemte adresser, er den nemmeste måde at gøre det rigtigt i det.

Find placeringen af "Journal" afhængigt af hvilken browser du bruger. For eksempel er det i IE placeret i menuen "Vis" - "Browserbarer" - "Historie". Når det er valgt, afspejles det i sidepanelet. Her vil du se din historie i 3, 2 uger og den sidste uge - om dagen. Find adressen på det websted, du har brug for, højreklik på det, og vælg "Slet" i rullemenuen.

Trin 2

Arbejdet med "Journal" i Mozilla Firefox er meget mere praktisk. Det er placeret lige i menuen. Vælg "Log" - "Vis hele log".

Et vindue åbnes, hvor du ikke kun kan slette en separat adresselinje. Vælg "Manage" - "Select All", og ryd historikken i en bestemt periode.

Hvis du i løbet af denne periode kun vil slette en adresse, skal du klikke på "Glem dette websted" i genvejsmenuen. Alle oplysninger om ham slettes fra historien.

Trin 3

Det er lettere at rydde historikken for ofte besøgte sider helt i browserindstillingerne. Gå til Værktøjer - Internetindstillinger i IE. Find vinduet Browserhistorik under fanen Generelt. Klik på knappen "Slet", vælg - "Alle".

Trin 4

I Mozilla Firefox åbner du "Værktøjer" - "Indstillinger" - "Privatliv". Find linjen "Ryd din seneste historie" i det vindue, der åbnes. Vælg den mulighed, der passer dig bedst. Vælg "Alle" i den øverste linje. Ved at klikke på knappen "Detaljer" markerer du de logfiler og cacher, du vil rydde. Når du har klikket på "Ryd nu", ryddes din browserhistorik.

Anbefalede: