Sådan Skriver Du En SMS Til En Mobiltelefon Fra Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skriver Du En SMS Til En Mobiltelefon Fra Internettet
Sådan Skriver Du En SMS Til En Mobiltelefon Fra Internettet

Video: Sådan Skriver Du En SMS Til En Mobiltelefon Fra Internettet

Video: Sådan Skriver Du En SMS Til En Mobiltelefon Fra Internettet
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, April
Anonim

Udviklingen af kommunikationsteknologier har gjort store fremskridt med Internets fremkomst. I øjeblikket kan du på trods af manglen på en positiv balance på mobiltelefonen sende SMS til din mobiltelefon fra hvor som helst i verden ved hjælp af det verdensomspændende netværk.

Sådan skriver du en SMS til en mobiltelefon fra Internettet
Sådan skriver du en SMS til en mobiltelefon fra Internettet

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Gå til den officielle webside for abonnentens teleoperatør, som du vil sende en besked til. Dette er den enkleste og mest populære måde at sende SMS over internettet. For brugere af Beeline-netværket skal du for eksempel åbne webstedet beeline.ru, hvor nederst på siden åbner emnet "Send SMS / MMS". For at sende en besked til en Megafon-abonnent vil den samme funktion være tilgængelig på hovedsiden på webstedet megafon.ru. Denne funktion har samme placering på MTS-webstedet (mts.ru). Indtast dit telefonnummer overalt, og indtast din beskedtekst. Klik derefter på knappen "Send". Hvis du ikke kender operatøren for den påkrævede abonnent, skal du indsætte de første tre cifre i telefonen (uden 8) i søgemaskinelinjen, hvorefter du modtager de nødvendige data.

Trin 2

Installer et af de chatprogrammer, der er meget populære nu. Dette er den mest økonomiske mulighed, især hvis du vil sende mange beskeder (på operatørsider er antallet af beskeder pr. Dag begrænset). Det er også nyttigt, hvis du har brug for at sende en besked til udlandet. Brug til sådanne programmer som "Agent mail.ru", Skype eller ICQ. Disse programmer er de mest egnede. Forudindbetal penge til din Skype-konto for at sende SMS. En besked koster fra 5 til 10 cent, hvilket kan sammenlignes med prisen på SMS i Rusland. Hvis du sender en besked via "Agent mail.ru" eller ICQ, er den gratis, men der er begrænsninger på antallet af tegn.

Trin 3

Åbn et af de specialiserede websteder, der leverer tjenesten til at sende et stort antal SMS. Dette kan kun gøres, hvis abonnentens operatør er kendt. En af disse portaler kaldes "Sending SMS" (ipsms.ru). Vælg din tjenesteudbyder her, indtast dit telefonnummer og din beskedtekst, skriv din identifikationskode og klik på knappen "Send". Derefter vil meddelelsen blive leveret.

Anbefalede: