Sådan Hæves Citatindekset

Indholdsfortegnelse:

Sådan Hæves Citatindekset
Sådan Hæves Citatindekset

Video: Sådan Hæves Citatindekset

Video: Sådan Hæves Citatindekset
Video: Monte Carlos citatindeks: Vi laver lort, fordi folk helst vil æde lort 2024, Kan
Anonim

Citation Index (CI) er det samlede antal websteder, der er vært for et indekseret link til din ressource. Denne indikator er relevant for Yandex-søgemaskinen og er en slags webstedsmyndighedsniveau. Citeringsindekset bestemmer oftest, hvor internetressourcen skal placeres i Yandex-kataloget. For at øge et websteds popularitet ikke kun i de besøgende, men også hos søgemaskiner, er det nødvendigt at hæve citationsindekset. Dette kan gøres på flere måder.

Sådan hæves citatindekset
Sådan hæves citatindekset

Er det nødvendigt

  • - tematiske artikler
  • - internettet.

Instruktioner

Trin 1

Fyld dit websted med kvalitetsindhold. Hvis artiklerne er af interesse for netværksbrugere, vil de selv gerne genoptrykke dem i deres blogs, hvorved linkmassen øges på en naturlig måde.

Trin 2

Skriv artikelfunktioner og find websteder, der er vært for dem. Denne metode kan være både gratis og betalt for dig. Artikler placeres gratis på websteder med TIC 0-10. Hvis citationsindekset er betydeligt højere, kan ressourceejerne bede fra $ 10 til $ 100 om et link, der er publiceret for livet.

Trin 3

Bestil en gennemgang af artikelmapper. I dag er der mange ressourcer på netværket, som er en informationsportal, der samler interessant materiale om forskellige emner: fra byggeri til musik og sport. Ved at sende artikler i dem, der indeholder et link til dit websted, kan du over tid øge TIC. Denne metode betragtes som den mest effektive, for det første er linket omgivet af sammenhængende tekst, og for det andet er denne tekst også tematisk for din ressource. Du kan selv køre gennem artikelmapper, men til dette skal du først oprette en liste over sådanne ressourcer. Og de professionelle, der gør dette hver dag, har den mest komplette database med kataloger.

Trin 4

Kommenter blogs om dine egne eller relaterede emner. Det er værd at bemærke, at dette er en kedelig aktivitet, men effekten er god. Der er dog et "men". De indlæg, du skriver i kommentarerne, skal være meningsfulde og have en længde på 200-300 tegn.

Anbefalede: