Sådan Kommer Du Til Yandex-biblioteket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Yandex-biblioteket
Sådan Kommer Du Til Yandex-biblioteket

Video: Sådan Kommer Du Til Yandex-biblioteket

Video: Sådan Kommer Du Til Yandex-biblioteket
Video: Новый Яндекс Телемост теперь можно установить на Windows ! 2024, Kan
Anonim

Tilstedeværelsen af et websted i Yandex. Catalog giver ressourcen ikke kun en yderligere tilstrømning af besøgende, men påvirker også dens position i de generelle søgeresultater. For at tilføje et websted til YAK skal du udføre et antal trin.

Sådan kommer du til Yandex-biblioteket
Sådan kommer du til Yandex-biblioteket

Er det nødvendigt

Computer, hjemmeside, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Før du tilføjer et websted til YAK, skal du se på din ressource gennem øjnene på en redaktør, der dagligt overvejer hundredvis af ansøgninger om at acceptere websteder til Yandex-kataloget. Udvælgelseskriterierne for ressourcer er ret strenge i dag. Så dit websted skal ikke kun give nogle besøgende værdi, men også se attraktivt nok ud. For at tilføje et sted til biblioteket skal du følge disse trin.

Trin 2

Gå til stedskataloget.yandex.ru og brug knappen "Tilføj websted". Når du har klikket på denne knap, føres du til en side med formularer, der skal udfyldes. Udfyld forsigtigt hvert af felterne (hvis du har problemer, kan du altid bruge den hjælp, der findes på siden). Når du har udfyldt alle felterne, skal du ansøge om at føje dit websted til kataloget. En ansøgning kan gennemgås op til seks måneder og har muligvis ikke altid et positivt resultat.

Trin 3

Betalt at tilføje et websted til Yandex-biblioteket. Denne mulighed garanterer webstedsejeren en mere hurtig overvejelse af applikationen. Normalt, efter betaling, træffes beslutningen om at acceptere webstedet i kataloget om to uger. Vi henleder opmærksomheden på det faktum, at en betalt ansøgning om deltagelse af din ressource i YAK slet ikke garanterer accept af webstedet i kataloget - du betaler kun for en hurtig procedure for dets overvejelse.

Anbefalede: