Sådan Tilføjes En Administrator Til En Gruppe

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilføjes En Administrator Til En Gruppe
Sådan Tilføjes En Administrator Til En Gruppe

Video: Sådan Tilføjes En Administrator Til En Gruppe

Video: Sådan Tilføjes En Administrator Til En Gruppe
Video: Sådan gør du en person til Facebook administrator 2024, Kan
Anonim

Hvis du har oprettet en VKontakte-gruppe, har du muligvis brug for en assistent, der leder samfundet med dig. Du kan tildele en administrator til gruppen ved at vælge ham fra listen over gruppemedlemmer

Administratorer hjælper gruppeskaberen med at lede samfundet
Administratorer hjælper gruppeskaberen med at lede samfundet

Er det nødvendigt

VKontakte-gruppeadministratorrettigheder

Instruktioner

Trin 1

Administrator er den højeste position i gruppen efter gruppeskaberen. Han har beføjelser, som andre medlemmer af samfundet ikke har, det være sig moderatorer eller redaktører. Du kan kun tildele en administrator, hvis du er gruppens opretter, eller hvis gruppens ophavsmand har udnævnt dig til dens administrator. I dette tilfælde kan du "belønne" andre medlemmer af samfundet med de samme rettigheder.

Trin 2

Gå til din community-side. Til højre, lige under gruppens foto, i menuen, find linjen "Community Management" (den er den øverste), klik på den.

Trin 3

Et indstillingsvindue åbnes med flere faner: Som standard åbnes oplysninger først, men du skal bruge den næste, medlemmer. Klik på denne fane øverst på siden.

Trin 4

En liste over deltagere åbnes foran dig, overfor hvert navn, til højre, vil du se linjen "Udnævne som leder". Vælg en passende kandidat, og klik på denne "knap" over for hans navn.

Trin 5

Denne person vises nu på listen "Managers". Du kan gå til det ved at klikke på det tilsvarende ikon over den generelle liste (det er ved siden af "Alle deltagere" og "Invitationer") I fanen "Managers" overfor hvert navn, også til højre, vil du se indskriften "Rediger ". Ved at klikke på det kan du afklare lederens jobansvar ved at vælge blandt de foreslåede autoritetsniveauer. Moderatoren kan slette indhold tilføjet af brugerne og administrere den sorte liste over samfundet. Editoren kan skrive fra navnet på gruppen, tilføje, slette og redigere indhold, opdatere hovedfotoet. Administratoren kan sammen med alt det ovenstående udpege og fjerne andre administratorer, ændre navn og adresse på samfundet.

Trin 6

I det samme vindue kan du konfigurere visningen af administratorer i kontaktblokken på gruppens hovedside. Til deres navn og kontakter (telefonnummer, e-mail-adresse) kan du tilføje enhver kvalificerende underskrift til positionen. Glem ikke at klikke på knappen "Gem".

Anbefalede: