Sådan Placeres Flash På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres Flash På Webstedet
Sådan Placeres Flash På Webstedet

Video: Sådan Placeres Flash På Webstedet

Video: Sådan Placeres Flash På Webstedet
Video: Adobe Flash Player 2021: как запустить заблокированный плагин. Нашел рабочий способ. 2024, Kan
Anonim

Forskellige Flash-objekter kan bruges som enkeltstående gadgets, såsom simple spil eller postkort. Men oftere bruges de til at dekorere siderne på websteder, som en del af designet eller som et reklameelement - et banner. I begge tilfælde vil proceduren for placering af et flash-element bestå af to hovedoperationer - upload af en fil til serveren og ændring af kildekoden på websiden.

Sådan placeres flash på webstedet
Sådan placeres flash på webstedet

Instruktioner

Trin 1

Upload flash-elementet til webserveren. Dette kan gøres ved hjælp af et dedikeret FTP-klientprogram, hvis du har FTP-adgang til serveren. Oftest, hvis kontoen giver mulighed for brug af FTP, er der et afsnit i webstedets kontrolpanel, hvor kontoejeren skal oprette et login med en adgangskode og få en adresse til FTP-klienten. Indtast disse data i programmet, opret en forbindelse, og gem flash-filen i den ønskede mappe.

Trin 2

Hvis du administrerer stedet via styringssystemet og ikke har FTP-adgang, skal du downloade flash-elementet ved hjælp af den indbyggede filhåndtering i systemet. Næsten ethvert indholdsstyringssystem har dette værktøj, men dets placering i menuen på hvert CMS er forskelligt.

Trin 3

Når den nødvendige fil er kopieret fra den lokale computer til serveren, skal du angive dens adresse for adgang via http-protokollen. For at sikre, at det er korrekt, skal du indsætte det link, du oprettede, i adresselinjen i din browser og trykke på Enter - hvis flashelementet vises på en tom side, omend i forvrængede proportioner, er alt i orden.

Trin 4

Placer et link til flashfilen på den krævede side på siden. Hvis det er lagt ud på et websted til download af besøgende, skal det være et almindeligt link - for eksempel for en fil kaldet flash.swf på https://kakprosto.ru/ og forklaringsteksten "Download Flash", link kan se sådan ud:

Download Flash

Trin 5

Hvis Flash skal vises på siden som et af elementerne i dets design, skal du placere et sæt tags i kildekoden. For et Flash-element med navn og adresse fra det forrige trin og dimensioner på 300 x 500 pixels kan disse tags f.eks. Se sådan ud:

Trin 6

Gem den redigerede kildeside, så afsluttes proceduren.

Anbefalede: