Sådan Bruges Et Script På Dit Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Et Script På Dit Websted
Sådan Bruges Et Script På Dit Websted

Video: Sådan Bruges Et Script På Dit Websted

Video: Sådan Bruges Et Script På Dit Websted
Video: Creating an advanced Flow with Homey 2024, Kan
Anonim

Et script er et script, der giver dig mulighed for at udføre bestemte opgaver. Det henviser til fortolkede programmer, dvs. i tilfælde af forkert brug er det ikke i stand til at føre til globale fejl i driften af webstedet.

Sådan bruges et script på dit websted
Sådan bruges et script på dit websted

Instruktioner

Trin 1

Der er mange script-sprog, men PHP- og Java-scripts er de mest anvendte. For at se og bruge php-scriptet yderligere skal du bruge en tilpasset notesblok.

Trin 2

Find det script, du har brug for på Internettet, for eksempel på webstedet https://www.vanta.ru/script/php.php, og download det til din computer. Pak ud, åbn den påkrævede fil indeholdende oplysninger med koden, kopier og indsæt den på den ønskede side på siden.

Trin 3

Du kan skrive scriptet direkte i koden. Hvis webstedet styres af motoren, og scriptet skal bruges på alle sider af ressourcen, skal du gå til kontrolpanelet som administrator og gå til sektionen for redigering af skabelonen. Skift koden ved at tilføje de nødvendige oplysninger på linjen: Fanenavn Indsæt scriptkoden her

Trin 4

Hvis scriptet skal bruges på en bestemt side, skal du ikke ændre noget i sidens hoved, men gå direkte til materialesektionen. Åbn den ønskede side, og vælg kommandoen "Html", hvorefter siden konverteres til kode.

Trin 5

Indsæt scriptet, og klik på Gem. Sørg for at se på den endelige version. Hvis der ikke skete noget, eller effekten efter at have foretaget ændringerne klart ikke er, hvad den skulle være, så skal en fejl være kommet ind. Tjek alt igen: først den korrekte placering af tags i sidens krop og derefter selve scriptet. Ofte på websteder, hvorfra sådanne data hentes, under præsentationen af koden, placerer forfatteren en kort beskrivelse af sine handlinger, og når brugerne kopierer det ønskede afsnit, indsætter de alt uden forskel på websidesiden. Russiske forklaringer og andre symboler, der ikke har noget at gøre med programkoden, skal udskæres. Hvis det ikke hjælper, betyder det: - webstedet indeholder et program, der blokerer det tilføjede script; - scriptet blev skrevet med en fejl.

Anbefalede: