Sådan Indsættes Valutakurser På Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Valutakurser På Webstedet
Sådan Indsættes Valutakurser På Webstedet

Video: Sådan Indsættes Valutakurser På Webstedet

Video: Sådan Indsættes Valutakurser På Webstedet
Video: Top 5 forudinstallerede nyttige Windows -programmer 2024, Kan
Anonim

Informatorer bruges til at vise korte nyttige oplysninger til besøgende på stedet. En af de mest almindelige er valutakursinformatører, som giver de nødvendige daglige økonomiske oplysninger om kurserne i Den Russiske Føderations centralbank.

Sådan indsættes valutakurser på webstedet
Sådan indsættes valutakurser på webstedet

Er det nødvendigt

  • - adgang til Internettet
  • - browser;
  • - evnen til at ændre koden på websidesiderne.

Instruktioner

Trin 1

Åbn et websted, der tilbyder tjenester til oprettelse af informatorer. For eksempel

Trin 2

Vælg den type informationsblok, du har brug for. Alle mulige typer informatorer vises på den side, der åbnes.

Trin 3

Gennemgå de foreslåede blokke. Beslut hvilke valutaer du vil se i din informator. Vær opmærksom på, hvor ofte valutakurser opdateres. For nogle informanter udføres opdateringen en gang om dagen, for andre - en gang hvert 10. minut. Beslut om din informator har brug for oplysninger om, hvorvidt der har været et fald eller en stigning i valutakursen i fremmed valuta over for den russiske rubel. Når du har besluttet typen og de nødvendige muligheder for informanten, skal du markere den med et flueben i specialfeltet. Klik på knappen "Installer" nederst på siden.

Trin 4

Systemet fører dig til en side med instruktioner til installation af informationsblokken. For at gøre dette skal du først tilpasse designet. I linjen "Farve" skal du vælge det farveskema, som du vil se den færdige informatør i. Angiv derefter URL-adressen til destinationssiden og adressen på din e-mail-boks, hvortil koden for den valutainformator, du vælger, vil blive sendt. Klik på knappen "Installer" nedenfor.

Trin 5

Efter modtagelse af koden skal du kopiere den. På det sted, hvor du vil installere valutainformatoren, skal du oprette en ny blok og indsætte den kopierede kode i den og vælge det fulde html-inputformat.

Trin 6

Vis en ny blok med en valutainformator i det krævede område på webstedet.

Anbefalede: