Sådan Indsættes Knapper På Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Knapper På Et Websted
Sådan Indsættes Knapper På Et Websted

Video: Sådan Indsættes Knapper På Et Websted

Video: Sådan Indsættes Knapper På Et Websted
Video: HTML how to add buttons 🛎️ #9 2024, Kan
Anonim

På Internettet er der generelt accepterede standarder for størrelsen af reklamebannere. Den mindste af bannerne (88 x 31 pixels) kaldes "knapper". De bruges oftest ikke til reklame i fuld skala, men når man udveksler links mellem webstedsejere eller som grafiske besøgstællere. Sekvensen af handlinger, når du placerer sådanne knapper på dit websted, er beskrevet nedenfor.

Sådan indsættes knapper på et websted
Sådan indsættes knapper på et websted

Er det nødvendigt

Indholdsstyringssystem eller teksteditor

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at placere en knappetæller for ethvert internetkatalog eller klassificeringssystem, vil du som regel sammen med registrering på denne ressource modtage en kode, der skal indsættes på dine sider. Det kan være JavaScript-kode eller simpel HTML-kode. I dette tilfælde er selve billedet placeret på vurderingssystemets server; du behøver ikke at uploade det til din server. I dette tilfælde skal rækkefølgen af dine handlinger være som følger: - I sideditoren til dit webstedsadministrationssystem skal du åbne den påkrævede side og skifte til html-kode redigeringstilstand. Hvis du ikke bruger et indholdsstyringssystem, skal du downloade filen med kildekoden på siden til din computer og åbne den for eksempel i en standard notesblok. Det er praktisk at downloade siden ved hjælp af filadministratoren, som er tilgængelig i næsten ethvert kontrolpanel hos værtsfirmaet. - Kopier derefter tællerkoden og indsæt den på det ønskede sted i kildekoden på den redigerede side. Tællerknapper er normalt placeret nederst på siden, dvs. før tagget. Men afhængigt af designet på din side kan den placeres et andet sted - hvis du bruger online-editoren, skal du bare gemme ændringerne. Hvis du redigerer siden i en teksteditor, skal du, efter at have gemt, ikke glemme at uploade til serveren og erstatte den eksisterende sidefil. Dette kan gøres ved hjælp af den samme filhåndtering.

Trin 2

Hvis dette ikke er en knap fra et klassificeringssystem, men fra en eller anden linkudvekslingspartner, giver partneren også i dette tilfælde ofte en kode for at indsætte den på siderne på dit websted. Dine handlinger skal være de samme som i den tidligere version. Forskellen ligger muligvis i, at du skal placere selve billedet på dit websted. Du kan uploade det til din server ved hjælp af den samme filhåndtering af hostingudbyderen eller indholdsstyringssystemet.

Trin 3

Hvis der i dit tilfælde ikke er nogen kildekode inkluderet i knappen, er det ikke svært at komponere det selv. I HTML (HyperText Markup Language) bruges et tag, der ser sådan ud til at vise et billede: Her button

Her Du er nødt til at erstatte https://partnerSite.ru i href-attributten med din linkudvekslingspartners webstedsadresse. Denne linje kode vil være nok til at vise en knap med et link, der fører til partnerens websted. Du skal bare indsætte det i kildekoden på siden ved hjælp af metoden beskrevet ovenfor.

Anbefalede: