Sådan Indtaster Du En E-mail-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indtaster Du En E-mail-adresse
Sådan Indtaster Du En E-mail-adresse

Video: Sådan Indtaster Du En E-mail-adresse

Video: Sådan Indtaster Du En E-mail-adresse
Video: Find e mail adresser på alle! Sådan finder du en email på enhver 2024, Kan
Anonim

E-mail-adressen skal indtastes så korrekt som muligt. En forkert indtastet e-mail kan resultere i umuligheden af at sende meddelelsen eller ikke modtage den af adressaten. For at specificere den korrekte adresse skal du forstå strukturen på e-mail-adressen, og hvad hver af dens dele er ansvarlig for.

Sådan indtaster du en e-mail-adresse
Sådan indtaster du en e-mail-adresse

Instruktioner

Trin 1

Konventionelt kan hver e-mail-adresse opdeles i to dele. Du kan skelne en e-mail-adresse fra næsten en webstedsadresse ved at være opmærksom på stavningen af tegnsættet. Alle e-mail-adresser har @ -symbolet. Fraværet af dette symbol betyder, at adressen, der vises på skærmen, ikke er en e-mail.

Trin 2

Til venstre for @ -symbolet er navnet på den bruger, som meddelelsen sendes til. Dette navn er ansvarlig for at identificere kontoen på mailserveren. Mange sætter i denne del en kombination af latinske bogstaver, der udgør for- og efternavnet. Overvej denne rækkefølge nøje, inden du indtaster adressen for at undgå skrivefejl.

Trin 3

@ -Tegnet efterfølges af identifikatoren for den server, hvor e-mail-feltet er placeret. Ofte matcher den navnet på den mailservice, som brugerens postkasse er registreret på. For eksempel angiver adresse [email protected], at en bruger med et kontonavn bruger en e-mail-konto på yandex.ru-serveren, hvilket er en af de mest almindelige på det russiske internet.

Trin 4

Når du begynder at indtaste en e-mail-adresse, skal du ikke angive rækkefølgen www, som det gøres, når du får adgang til en internetressource. Husk, at e-mail-adressen ikke svarer til webstedets adresse, og følg derfor indikationen "www." unødvendigt, hvis disse tegn ikke selv er en del af brugernavnet.

Trin 5

Tegnene ".", "_" Og "-" bruges ofte i e-mail-adresser. Det skal dog huskes, at indtastning af andre tegn er forbudt af de fleste andre servere, og e-mail-adressen består ofte kun af et sæt bogstaver i det latinske alfabet og tal. Det er heller ikke tilladt at bruge bogstaver i det russiske alfabet, når du angiver en e-mail-adresse.

Anbefalede: