Sådan Linkes Til Siden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Linkes Til Siden
Sådan Linkes Til Siden

Video: Sådan Linkes Til Siden

Video: Sådan Linkes Til Siden
Video: Кораблекрушение грузового судна Механик Тарасов 2024, Kan
Anonim

Et link er en webadresse eller en markør til et dokument med en html-udvidelse. Linket kan være med eller uden www-præfikset. Dette præfiks spiller ikke en særlig rolle for brugeren.

Sådan linkes til siden
Sådan linkes til siden

Instruktioner

Trin 1

Hver browser har en adresselinje, og derfor indeholder den webstedsadressen. Det kan let kopieres som almindelig tekst. Vælg adressen (i den øverste linje i browseren), højreklik (højre museknap) og kopier. Eller du kan bruge genvejstasten Ctrl + C. Adressen er nu gemt på udklipsholderen og kan indsættes i ethvert tekstfelt.

Trin 2

Afhængigt af hvor du vil sende linket, skal du anvende forskellige metoder. I IM-klienter (ICQ, Skype) skal du sætte præfikset https:// foran webstedsadressen for at linket skal kunne klikkes (aktivt). For at indsætte et link i et brev skal du klikke på ikonet "Indsæt link" og indtaste webstedsadressen i den dialogboks, der vises. Efter at have klikket på OK-knappen, vil du se det allerede aktive link. Hvis du vil indsætte det på et forum eller opslagstavle, skal du bruge specielle html-tags eller bb-kode.

Trin 3

HTML er et sprog til markering af tekst på Internettet. Men i modsætning til Microsoft Word teksteditor sker tekstformatering ved hjælp af specielle ord - deskriptorer (tags). De er lukket i vinkelparenteser, for eksempel Microsoft Official Site. Fra denne post kan du se, at hvert tag har en start og en slutning. Sørg for at skrive. Ellers fungerer koden ikke. Teksten skal være strengt mellem de to tags, ellers vil linket ikke være synligt. BB-CODE ligner meget HTML, men den bruger firkantede parenteser i stedet for vinkelparenteser. For eksempel , hvor der også er to tags (åbning og lukning), er linket til webstedet angivet i åbningstagget efter lighedstegnet, tekst er skrevet mellem de to tags. Opret et link ved hjælp af ovenstående prøve, og indsæt det i et forumindlæg. Som et resultat er kun indskriften mellem de to tags synlig, og den vil indeholde et link til webstedet.

Anbefalede: