Sådan Bliver Du En Populær Blogger

Sådan Bliver Du En Populær Blogger
Sådan Bliver Du En Populær Blogger

Video: Sådan Bliver Du En Populær Blogger

Video: Sådan Bliver Du En Populær Blogger
Video: Hvordan man bringer en ven til bloggerlejren! 2024, Kan
Anonim

Blogging er blevet meget populært i disse dage. Både berømtheder og almindelige brugere har en blog. Blogging er ikke kun interessant, men også rentabelt.

En blog er en slags elektronisk dagbog, hvor ejeren skriver sine tanker ned, skriver alle slags artikler, sender fotos eller videoer.

Hvordan bliver jeg en populær blogger?
Hvordan bliver jeg en populær blogger?

For at blive en populær blogger behøver du ikke have noget talent eller være en populær person. Der er mange eksempler, når en almindelig person bliver en berømt blogger. Hovedbetingelsen er, at blogemner skal være af interesse for læserne.

Der er tre kategorier af bloggere: Videoblogger - blogs er i videoformat, hvilke bloggere skyder og redigerer selv. Ved at abonnere på kanalen har seerne mulighed for at være de første til at se nye videoer. Tekstforfattere - skriv alle slags artikler, mens du udtrykker deres mening, hvilket får læserne til at gå i diskussioner. Fotobloggere er meget populære på Instagram ved at udstille deres egne eller andres fotos. Blogging er en slags hobby. Indtjeningen kommer fra reklame, links udgivet på blogs. Flere typer er beskrevet nedenfor.

Bannerannoncering - betaling foretages ved, at læseren klikker på annoncørens link. Annoncering i en video - et produkt eller en tjeneste annonceres, indtjeningen afhænger af populariteten og antallet af abonnenter. Betalte links - En annoncør betaler en blogger et gebyr for at lægge sit link på sin blog. Betalte indlæg - Send eller gennemgå en annoncørs produkt eller tjeneste på din blog. Jo højere populariteten af bloggen er, jo mere er kunden villig til at betale. Tilknyttede programmer - blogbesøgere, ved at følge det anbefalede link, registrere eller abonnere på annoncørens kanal. For dette modtager bloggeren en vis procentdel, og hvis bloggen er ganske populær, er det på denne måde muligt at få passiv indkomst. Der er en hel del måder at tjene penge på, men overalt er der en betingelse - bloggen skal være populær.

Hvordan gør man det? Her er nogle tip fra topbloggere: Blogemnet skal være velkendt og elsket af ejeren. At skrive om noget, du ikke ved eller ikke forstår, er det første skridt til fiasko. Vær ærlig over for dine tilhængere. Når en blog ses uden megen entusiasme, ser abonnenter den og vil sandsynligvis ikke være hos dig i lang tid. Abonnenten kommer først - dette er det motto, som en god blogger burde have, for det er usandsynligt, at læseren bliver, hvor der er lidt indhold, og bloggen er blevet til en stor annonce. Regularitet - jo oftere en blogger sender nyt materiale til abonnenter, jo mere interessant bliver det. Læseren vil besøge din blog oftere, foreslå den til sine bekendte og venner, og dette vil igen bringe endnu flere brugere.

Unikhed - bloggen bør ikke være som alle andres, mindeværdig. For at skabe et specielt design eller en stil vil alt dette med fordel understrege bloggens individualitet og få den til at skille sig ud fra lignende. Feedback er en forudsætning for din blogs popularitet. Giv et løfte med dine tilhængere, det vil udvide din kontingent yderligere. Vær tålmodig - du vil ikke være i stand til at blive populær natten over. Som en visdom siger: "Før du tager noget, skal du først give noget." Jo mere tid du bruger på visionen på din blog, jo hurtigere bliver den populær og genererer indkomst.

Anbefalede: