Sådan Sælges En Blog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sælges En Blog
Sådan Sælges En Blog

Video: Sådan Sælges En Blog

Video: Sådan Sælges En Blog
Video: What is blog flipping? How to sell a blog in 2020 2024, Kan
Anonim

Blogsfæren er en af de moderne måder at kommunikere på, samt giver forskellige oplysninger til folk, der er interesserede i den. Nogle blogs bliver så populære, at antallet af deres abonnenter trækker ind i det virkelige publikum på en tv-kanal eller radiostation. I sådanne situationer opstår spørgsmålet om at sælge det undertiden.

Sådan sælges en blog
Sådan sælges en blog

Instruktioner

Trin 1

Bestem værdien af din blog. Først skal du se et nøgternt overblik over trafikken og antallet af abonnenter. De er muligvis ikke nok til at interessere køberen. For blogs med fem eller et par tusinde besøgende varierer chancerne for et salg såvel som omkostningerne ved muligheden meget. Hvis din blog har et stort publikum, er den heterogen og repræsenterer aktive betalende mennesker, så er det ikke svært at sælge den.

Trin 2

Se blogsalgssider eller fora. Der er mange sådanne steder på Internettet. De er markedspladser, hvor sælgere og købere mødes. Du skal angive emnet for bloggen, antallet af abonnenter og daglige besøg. Derefter skal du bare vente på værdifulde tilbud. Prøv at placere en annonce til salg på https://blogdealer.ru/ eller https://wblogshop.blogspot.com/. Sørg for at registrere dig, inden du placerer din annonce. Dette vil spare dig for mange problemer i fremtiden.

Trin 3

Send din blog til auktion. For eksempel på https://auction.webloger.ru/. Du skal ikke give dit hjernebarn til den første interesserede person. Vent til nogle bud ankommer og arrangerer et bud. Så du vil beskytte dig mod at sælge til en lav pris og muligvis øge den. Det vigtigste ved at deltage i en auktion er en rigtig god blog med mange besøgende.

Trin 4

Annoncer salget på din egen blog. Denne fremgangsmåde vil reducere den tid og kræfter, der bruges på at lede efter købere. Med et tilstrækkeligt antal abonnenter og besøgende lader køberen ikke vente på sig.

Anbefalede: