Sådan Oprettes En Gratis Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Gratis Side
Sådan Oprettes En Gratis Side

Video: Sådan Oprettes En Gratis Side

Video: Sådan Oprettes En Gratis Side
Video: Свитер от Брунелло Кучинелли. БЕСПЛАТНО СХЕМА + УЗОР 2024, Kan
Anonim

For nylig har der været en dille efter personlige online dagbøger blandt de verdslige mennesker. Hvis en person tidligere kun startede en dagbog for sin egen skyld, har formålet med en sådan offentliggørelse pludselig ændret kurs. Hvis du ikke vil tale om dit liv hver dag, kan du kun oprette din egen side med statiske oplysninger.

Sådan oprettes en gratis side
Sådan oprettes en gratis side

Er det nødvendigt

Arbejde med tjenesten "Gratis side fra qtxt.ru"

Instruktioner

Trin 1

Du har altid et valg, lav en regelmæssig statisk side (med uændret indhold) eller opret en profil i en online dagbog (LJ, li.ru). For at oprette en side med uændret indhold er det nok at bruge tjenesten "Gratis side fra qtxt.ru", det giver dig mulighed for hurtigt at organisere din side på Internettet uden hostingomkostninger.

Trin 2

Et stort plus ved denne service er dens manglende tilknytning til forskellige profiler, fordi registrering på dette websted er ikke påkrævet, du har kun sideadressen. For at begynde at oprette din side skal du følge dette link https://qtxt.ru. Du befinder dig på hovedsiden af projektet, hvor du kan begynde at lave.

Trin 3

Øverst på siden skal du udfylde et par felter. I titlen på siden skal du angive navnet på dit "hjernebarn", for eksempel "Dmitrys personlige side" eller "Vores familiememoirs". I linkfeltet skal du indtaste en hvilken som helst identifikator, for eksempel Dmitriy eller Semya. Og i adgangskodefeltet skal du indtaste en adgangssætning eller komme med en adgangskode, som kun dem, der har adgang til denne side, skal kende. Hvis du har svært ved at oprette en unik adgangskode, kan du prøve at bruge onlinetjenesten til at generere tilfældige adgangskoder

Trin 4

Indtast derefter et hvilket som helst antal sætninger i tekstfeltet. Her kan du citere en historie eller dele links til interessante ressourcer. Teksteditoren ligner redaktørerne på blogs og andre personlige dagbøger. Hvis du vil se eksempler på andre brugers arbejde, skal du klikke på linket Sitemap under tekstfeltet. Der kan du også angive, om din side skal vises på sitemap eller ej.

Trin 5

Nu skal du bare indtaste kontrolcifrene fra billedet (captcha) i det relevante felt og klikke på knappen "Udfør". Siden er oprettet, du kan se den, når du har klikket på dit profillink.

Anbefalede: