Sådan Oprettes En Blog På Google

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Blog På Google
Sådan Oprettes En Blog På Google

Video: Sådan Oprettes En Blog På Google

Video: Sådan Oprettes En Blog På Google
Video: Как создать ярлык Gmail на рабочем столе 2024, Kan
Anonim

Google ejer en populær webbaseret bloggingtjeneste kaldet Blogspot. Når du har oprettet en konto i Gmail-posttjenesten, kan du nemt oprette din egen blog på Blogger, som har adressen nameblog.blogspot.com.

Sådan oprettes en blog på Google
Sådan oprettes en blog på Google

Bloggerplatformen, der ejes af Google, er Blogger. Blogger er en webbaseret tjeneste, der giver enhver mulighed for at starte en personlig blog på nameblog.blogspot.com. Tjenesten blev oprindeligt oprettet af Pyra Labs. Efter at det blev populært på Internettet købte Google det ud.

Blogger-service

Nu giver Blogger-tjenesten sine brugere rigelige muligheder for at offentliggøre og tjene penge på indhold. En blog på domænet blogspot.com kan drives af flere forfattere på samme tid, mens trafik på den kan tjene penge på ved at placere annonceenheder i AdSense (en tjeneste, der også tilhører Google).

Andre fordele, som blogs på blogspot.com har, er den høje indekseringshastighed fra søgemaskiner, muligheden for at parkere en blog på sit eget domæne på andet niveau og pålideligheden af hosting.

Hvordan oprettes en blog på blogspot.com?

For at oprette en blog på Blogger-tjenesten skal du oprette en e-mail-konto i Gmail-posttjenesten (igen tilhører den Google). Registreringsproceduren til Gmail er enkel - du bliver nødt til at indtaste nogle personlige oplysninger og komme med en adgangskode for at komme ind på webgrænsefladen.

Efter tilmelding til Gmail skal du gå til Blogger og indtaste din e-mail-adresse med en adgangskode. Derefter er det fortsat at klikke på knappen "Ny blog" og angive navnet på bloggen, den ønskede adresse (det vil se ud som adressen.blogspot.com) og vælge en blogdesignskabelon.

Ved at gøre dette kan du tilføje artikler og nyheder til din blog, oprette afstemninger og give dine læsere mulighed for at efterlade kommentarer.

Tilslutning af Disqus-kommentarer

Som standard kan kun andre Blogger-brugere kommentere din blog. Hvis du vil udvide publikum til folk, der kan kommentere dine artikler, kan du bruge den gratis service Disqus. Diskus tillader brugere af forskellige sociale netværk og platforme at kommentere artikler, der er publiceret på en række blogværter og populære blogmotorer (Wordpress, Drupal, Blogger osv.). For at gøre dette skal du registrere dig på Disqus, angive blogadressen og vælge den relevante platform (Blogger). Alt du skal gøre er at tilføje Disqus-widgeten til dit websted på blogspot.com og angive det sted i skabelonen, hvor kommentarer vil blive placeret. Kommentarformularens udseende kan let tilpasses.

Anbefalede: