Sådan Oprettes En Blog På Dit Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Blog På Dit Websted
Sådan Oprettes En Blog På Dit Websted

Video: Sådan Oprettes En Blog På Dit Websted

Video: Sådan Oprettes En Blog På Dit Websted
Video: Webbverktygen.se besöksräknare på blogger 2024, Kan
Anonim

I dag er blogs blevet meget almindelige. Der er millioner af blogs på internettet, fra husmødres blogs til store blogs virksomhedsblogs. Ligesom forumet støder bloggen ofte til det vigtigste informationswebsted og bidrager til dens vækst i popularitet. Derfor tænker selv uerfarne webmastere, der opretter et nyt projekt, straks over, hvordan man laver en blog på deres websted. Moderne bloggingplatforme giver dig mulighed for at starte en blog om få minutter.

Sådan oprettes en blog på dit websted
Sådan oprettes en blog på dit websted

Er det nødvendigt

Hosting med PHP og MySQL support. Et delegeret domæne "linket" til en hostingkonto. Evnen til at oprette et underdomæne. Adgang til serveren via FTP. FTP-klient eller filhåndtering med FTP-understøttelse. Et program til udpakning af ZIP-arkiver eller en filhåndtering med mulighed for at pakke ZIP-arkiver ud. Enhver moderne webbrowser

Instruktioner

Trin 1

Download Wordpress-distributionen. Åbn adressen i browseren https://ru.wordpress.org. Klik på linket med teksten "Download Wordpress …". Angiv om nødvendigt placeringen, hvor filen skal gemmes. Vent til downloadprocessen er færdig

Trin 2

Pak det downloadede Wordpress-distributionsarkiv ud. Brug udpakningsprogrammet eller den tilsvarende funktion i filhåndteringen.

Trin 3

Tjek indholdet af readme.html-filen i distributionsmappen. Den indeholder grundlæggende oplysninger om installationsprocessen til Wordpress-platformen.

Trin 4

Opret et underdomæne til din blog på webstedets domæne. Gå til dit hostingkontrolpanel. Åbn sektionen for domænestyring, hvor du vil oprette et underdomæne. Gå til sektionen underadministration. Tilføj et nyt underdomæne.

Trin 5

Upload Wordpress-distributionen til serveren. Opret forbindelse via FTP til den server, der er vært for bloggen. Skift til den mappe, der svarer til det underdomæne, du lige har oprettet. Download hele indholdet af biblioteket med det udpakkede Wordpress-distributionskit til det valgte bibliotek på serveren.

Trin 6

Opret en MySQL-database til din blog. Gå til MySQL-databasestyringsafsnittet i hostingkontrolpanelet. Vælg indstillingen for at oprette en ny database. Indstil databasens navn, brugernavn og adgangskode for at få adgang til det. Skriv ned eller husk disse oplysninger.

Trin 7

Opret og rediger wp-config.php-filen. I mappen med den udpakkede Wordpress-distribution skal du omdøbe wp-config-sample.php-filen til wp-config.php. Åbn wp-config.php-filen i en teksteditor. For eksempel i Notepad-editorvinduerne. Indtast databasenavn, database-brugernavn, database-brugeradgangskode som parametre for de definerede direktiver, som specificeret i wp-config.php-filen. Gem filen. Upload filen til serveren ved hjælp af FTP.

Trin 8

Installer en blog. Åbn en adresse som https://./wp-admin/install.php i din browser. Indtast i felterne på siden titlen på bloggen, navnet på den bruger, der skal være administrator, adgangskoden til administratoren og den administrative e-mail. Klik på knappen "Installer WordPress".

Trin 9

Gå til kontrolpanelet på den oprettede blog. Klik på knappen "Login" på den aktuelle side. Indtast administratorbrugernavnet og adgangskoden på den næste side. Bloginstrumentets side indlæses.

Anbefalede: