Oprettelse Af En Blog På Internettet: Gratis Eller For Penge?

Indholdsfortegnelse:

Oprettelse Af En Blog På Internettet: Gratis Eller For Penge?
Oprettelse Af En Blog På Internettet: Gratis Eller For Penge?

Video: Oprettelse Af En Blog På Internettet: Gratis Eller For Penge?

Video: Oprettelse Af En Blog På Internettet: Gratis Eller For Penge?
Video: Создавайте наличные сейчас. Я имею в виду, прямо сейчас. Sn 4 Ep 39 2024, Kan
Anonim

En blog er en online dagbog eller dagbog, hvor du skriver om, hvad der interesserer dig. Dette er et forfatterprojekt, som frem for alt skal give dig glæde. Men du kan også tjene penge på en blog! Er det ikke en drøm at gøre, hvad du kan lide og få betalt for det? I starten er det måske ikke helt klart, hvordan man tjener penge på en blog, men først skal du stadig oprette en blog og begynde at skrive til den.

Oprettelse af en blog på Internettet: gratis eller for penge?
Oprettelse af en blog på Internettet: gratis eller for penge?

Oprette en blog gratis?

En blog er det enklest mulige internetprojekt, der kan give overskud. Dette er en offentlig publikation, hvor forfatteren skriver hvad han vil, og enhver person på Internettet kan kommentere dette. I Rusland er blogosfæren en ret veludviklet kommunikationsindustri. En stor del af det er besat af offentlige platforme, hvor du kan oprette en blog gratis. For eksempel er dette LiveJournal (livejournal eller LJ), blogpost, liveinternet og mange andre. Nogle steder kan du endda oprette en Wordpress-blog gratis!

Inden du starter en blog, skal du selv bestemme, om du vil tjene penge på det, eller om du har brug for det som en platform til offentliggørelse af dine tanker og følelser. Hvis du hurtigt vil få et lydhørt og opmærksomt publikum, skal du vælge LJ-platformen (nedenfor er et link til det). Indholdet på denne ressource er ret højt, og folk kommer specifikt der for at læse andres blogs. LJ og lignende tjenester har kun en ulempe: du kan ikke placere mange typer reklamer der, du er meget begrænset med hensyn til indtægtsgenerering. Men du kan offentliggøre betalte indlæg i LJ. For eksempel koster et reklamepost i LiveJournal af Artemy Lebedev, en berømt designer og rejsende, 300 tusind rubler. Der er noget at stræbe efter! Det kan dog være meget vanskeligt at opnå denne form for succes.

Opret en blog for at tjene penge

Da gratis tjenester næsten ikke giver dig mulighed for at placere annoncer på din blog, er den eneste mulighed for at tjene penge en uafhængig blog (fra engelsk stand alone).

Selvom du kan bruge alle indtægtsgenereringsmetoderne til en blog, der er egnede til almindelige websteder, er den mest almindelige blandt dem reklame. Dette kan være kontekstuel reklame, for eksempel Google AdSense, bannerreklame eller blokke, som kunden har placeret direkte efter aftale med dig personligt. Sidstnævnte mulighed er den mest rentable, men til dette skal du kigge efter kunder alene.

Ordningen til oprettelse af en blog til at tjene penge er enkel: 1) Du opretter en blog 2) Fyld din blog med interessant indhold og skriv regelmæssigt til den 3) Du har regelmæssige læsere 4) Du finder annoncører, der betaler for annoncer på bloggen, eller registrer dig i et system, der selv placerer reklamer på dit websted 5) Du får indkomst!

Som du måske gætter på, kommer pengene ikke med det samme. At tjene penge på blogging kræver noget vedholdenhed og dygtighed. Hvis målet med at oprette en blog er at tjene penge, og på samme tid er du nybegynder og ikke ved noget om blogging, anbefaler vi at bruge Wordpress-platformen.

Anbefalede: