Sådan Placeres En Annonce På "Avito"

Indholdsfortegnelse:

Sådan Placeres En Annonce På "Avito"
Sådan Placeres En Annonce På "Avito"

Video: Sådan Placeres En Annonce På "Avito"

Video: Sådan Placeres En Annonce På
Video: КАК ЗАРАБОТАТЬ ДЕНЬГИ ПОДРОСТКУ | 5 способов заработка на авито. 2024, April
Anonim

Avito.ru er en gratis rubrik. Hun er blevet en uundværlig assistent i ethvert salg, hvad enten det er en lejlighed, en grund eller et sommerhus, en garage, en bil, en elektronik, en mobiltelefon, en computer, tøj eller kæledyr, generelt kan du ikke liste alt. Garantien for salg af varer, der placeres på Avito på få minutter, er webstedets multimillionpublikum. Hvis du vil være i stand til at sælge noget hurtigt og rentabelt og gøre det uden at forlade din lejlighed, skal du registrere dig på siden. Det er ikke svært at placere en annonce på Avito.ru, men hvis du stadig har problemer, skal du bruge tipene.

Sådan placeres en annonce på
Sådan placeres en annonce på

Instruktioner

Trin 1

Inden du placerer en annonce på Avito, skal du imidlertid som på ethvert andet sted først læse reglerne nøje. Hvis du synes ked af at bruge lidt tid på deres undersøgelse, er det i fremtiden fyldt med meget større tab. Såsom for eksempel kontoblokering eller i bedste fald annoncer.

Trin 2

Kun personer, der er registreret på webstedet, kan sende en annonce på Avito. Først skal du gennemgå en simpel registrering. Dette giver dig ikke kun mulighed for at placere annoncer, men giver også mulighed for at administrere dem fra din personlige konto.

Trin 3

Ved at registrere eller logge ind på Avito.ru-webstedet indtaster brugeren straks sin personlige konto i afsnittet "Mine annoncer". På samme side er der en grøn knap "Indsend en annonce" for at placere en annonce skal du klikke på den. De, der har sendt deres annoncer før, finder muligvis ikke den grønne knap. Derefter vender vi blikket mod højre hjørne øverst, der er en blå knap med det samme navn.

Trin 4

Dernæst udfyldes en særlig annonceformular. Varekategorien vælges og derefter bosættelsen, hvor du bor. Derefter skriver vi navnet på annoncen, laver en beskrivelse af den, telefonnummeret til kontakten skal også angives. Den e-mail-adresse, du har angivet, når du tilmelder dig på webstedet, erstattes automatisk som standard. Hvis der er behov for at ændre det, er der ingen forhindringer.

Trin 5

Det næste trin er at angive produktets pris. Prisen for "Avito" er udelukkende angivet i rubler og uden kopecks, dvs. et heltal. Ordet "rubler" erstattes automatisk, du behøver ikke at skrive det. Hvis du har svært ved at bestemme prisen, kan du løse dette problem ved hjælp af linket "Angiv prisen korrekt."

Trin 6

For at øge tilliden og interessen for potentielle købere skal du uploade fotos af de varer, du sælger til dit websted. Hvis du vil tilføje fotos ud for feltet "Fotos", skal du trykke på knappen "Gennemse" og derefter indlæse dem fra din computers lokale disk.

Trin 7

Den indkvarteringspakke, som vi skal vælge, hedder "Regelmæssigt salg", klik på knappen mærket "Fortsæt med" Regelmæssigt salg "-pakken.

Trin 8

Dernæst skal du kontrollere den færdige annonce. Hvis du har brug for en rettelse, går vi tilbage. Hvis alt er skrevet korrekt, skal du indtaste captcha og klikke på "Næste".

Trin 9

Moderatorer kontrollerer annoncen i cirka en halv time. Derefter offentliggøres det på siden og kan ses på listen. Du modtager en underretning via e-mail.

Trin 10

Når perioden for annonceplacering udløber (30, 45, 60 dage), kan den genaktiveres. Webstedsregler forbyder oprettelse af en annonce igen.

Anbefalede: