Sådan Indsættes Postkort I Et Brev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indsættes Postkort I Et Brev
Sådan Indsættes Postkort I Et Brev

Video: Sådan Indsættes Postkort I Et Brev

Video: Sådan Indsættes Postkort I Et Brev
Video: Sådan kommer du til blækspruttespillet! Strenge casting til blækspruttespillet! I det virkelige liv! 2024, Kan
Anonim

Det er meget behageligt at modtage tillykke via e-mail. I brødteksten kan du ikke kun udskrive tekst, men også indsætte et smukt postkort, billede eller animation afhængigt af den anvendte e-mail.

Sådan indsættes postkort i et brev
Sådan indsættes postkort i et brev

Instruktioner

Trin 1

Send et lykønskningsbrev til Yandex. Mail »Den nemmeste måde er at indsætte et postkort i en besked via Yandex. I fanen "Letters - Write" er der et blomsterikon med påskriften "Postcard". Klik på det, vælg et postkort om det emne, der interesserer dig (tillykke, taknemmelighed, kærlighedsbekendelse osv.), Og det vises straks i dit brev. Indtast tekst, modtageradresse, e-mail-emne og send.

Trin 2

Send postkort via e-mail Mail.ruI Mail.ru kan du oprette dit eget postkort ved at vælge en bestemt baggrund. I fanen "Skriv" til højre skal du klikke på "Stil" og klikke på det billede, du kan lide, som er placeret i hele brevvinduet. Teksten kan udskrives hvor som helst i billedet. Send det færdige postkort til den ønskede e-mail-adresse.

Trin 3

Send et brev med et postkort via Outlook Express Du kan sende et postkort via Microsoft Outlook Express. Klik på denne meddelelsestjeneste på "Opret besked". For nemheds skyld skal du udvide det vindue, der vises til fuld skærm. Gå til fanen "Format" og sæt et flueben foran linjen "HTML-format". Der er en grafisk menu over bogstavvinduet, vælg ikonet yderst til højre, hvilket angiver indsættelse af et billede. Klik på "Gennemse" ud for linjen "Billedkilde", find et passende postkort på din computer og klik på "OK".

Trin 4

Send et postkort via Gmail Skriv din e-mail i din Gmail-e-mail. Gå til "Indstillinger" i øverste højre hjørne, og vælg den sidste linje "Eksperimentelle funktioner". Find funktionen "Indsæt billeder", og klik på "Aktivér". Klik på "Gem ændringer". Til venstre i dine e-mail-skabeloner skal du vælge "Avanceret formatering." Klik på ikonet "Indsæt billede" på panelet, der vises. Find et postkort gemt på din computer, og send brevet.

Anbefalede: