Sådan Linkes Til En Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Linkes Til En Side
Sådan Linkes Til En Side

Video: Sådan Linkes Til En Side

Video: Sådan Linkes Til En Side
Video: Hvordan endre navn og url til en side uten å miste indekseringen i Google 2024, Kan
Anonim

HTML-, BB-kode- og Wiki-markeringsværktøjer giver dig mulighed for at placere links i tekst. Sideklassificeren behøver ikke manuelt at kopiere URL'en til udklipsholderen og indsætte den i adresselinjen. Et museklik er nok til at navigere gennem den.

Sådan linkes til en side
Sådan linkes til en side

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at den side, du har til hensigt at linke til, ikke krænker nogens copyright, relaterede rettigheder eller borgeres billedrettigheder. Sørg desuden for, at siden ikke indeholder stødende, uanstændigt eller ekstremistisk materiale. Flyt derefter musepilen til adresselinjen i browseren, og tryk på venstre museknap, så markøren vises i denne linje. Tryk på Ctrl-A, så sideadressen fremhæves. Kopier det til udklipsholderen ved at trykke på Ctrl-C.

Trin 2

Gå til en tilstødende browserfane, hvor du skriver et forumindlæg eller redigerer en Wiki-side eller HTML-fil i en online editor. Hvis det redigeres i en separat editor, skal du gå til det relevante vindue. Flyt markøren til indsættelsespunktet for linket, og tryk derefter på Ctrl-V.

Trin 3

Stil nu linket ved at placere tags rundt om det. Hvis det sprog, som kildekoden til siden er skrevet på, er HTML, skal du bruge følgende konstruktion til dette:

Dette link fører til en betinget tutorial-side, der ikke findes, hvor https://name.domain/folder/pagename.html er URL'en til den side, du vil linke til.

Trin 4

For at sende et link til et forum, hvor BB-kode markup-sproget bruges, behøver du ikke at designe det på nogen måde - bare sæt URL'en i teksten, og Content Management System (CMS) formaterer derefter resultatet sig selv som et link, som du kan klikke på. Men denne metode er ubelejlig, da URL'en, selvom den er af betydelig længde, vil blive vist på skærmen. Nogle gange truer dette med at øge bredden på siden, hvilket kan blive taget af andre forumbesøgere som et bevidst forsøg på trolling. For at få vist en kommentar til et link i stedet for en URL skal du style det således:

, hvor https://name.domain/folder/pagename.html er den side URL, som du linker til.

Trin 5

Hvordan du indsætter et link i teksten på en Wiki-markup-side afhænger af, om målsiden er lokal. I så fald skal du sætte navnet i dobbelte firkantede parenteser, for eksempel:gå. Hvis du f.eks. Skriver [accelerator | kollider], fører linket til siden "accelerator", og ordet "kollider" vises på skærmen. Links, der fører til sider placeret uden for serveren, bruger f.eks. Enkle firkantede parenteser og et mellemrum i stedet for en lodret bjælke:

[https://name.domain/folder/pagename.html Dette link fører dig til en betinget tutorial-side, der ikke findes]

Anbefalede: