Sådan Bestemmes Enhedens Ip-adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Enhedens Ip-adresse
Sådan Bestemmes Enhedens Ip-adresse

Video: Sådan Bestemmes Enhedens Ip-adresse

Video: Sådan Bestemmes Enhedens Ip-adresse
Video: Как изменить IP-адрес Ricoh Copier через LAN 2024, April
Anonim

Hver computer med internetadgang har en IP-adresse. Det er nødvendigt for at tælle antallet af unikke webstedsbrugere. Du kan finde ud af IP-adressen på en andens computer ved hjælp af sociale ingeniørmetoder og iplogger-webservicen.

Sådan bestemmes enhedens ip-adresse
Sådan bestemmes enhedens ip-adresse

Instruktioner

Trin 1

Gå til webstedet https://iplogger.ru, og i feltet "Kopier mål-URL til dette felt" skal du angive en hvilken som helst URL, f.eks. Http://yandex.ru. Klik derefter på elementet "Generer IPLOGGER-link". IPLOGGER gemmer alle adresser, der følger dette link, samt registrerer dato og klokkeslæt, hvor overgangen blev foretaget.

Trin 2

Send linket i det første felt til den bruger, hvis IP-adresse du vil vide. Men forhåndsvisning af meddelelsen først for at sikre, at du ikke har fået nogen tags ud af din måde. Kopier IPLOGGER-identifikatoren et eller andet sted, for eksempel i en notesbog eller på computerens skrivebord. Det vises nederst på siden og er nødvendigt for at se statistikker senere.

Trin 3

Klik på Vis statistik. Hvis den bruger, som du sendte meddelelsen til, fulgte linket, vises han på listen. Hvis listen er tom, opdateres siden efter et stykke tid ved at trykke på knappen Opdater eller F5-knappen på computerens tastatur.

Trin 4

For at finde ud af brugerens IP-adresse på forummet behøver han ikke at følge linket. Send ham et IPLOGGER-billede i en personlig besked. Bedre hvis hun er usynlig. For at gøre dette skal du på siden https://iplogger.ru følge linket "Generer usynlig IPLOGGER".

Trin 5

Kopier linket i det første felt til din blog. Kopier koden fra det andet felt til meddelelsen til den ønskede bruger. Når han åbner din besked, mistænker han ikke noget, da billedet forbliver usynligt.

Trin 6

Gå til https://iplogger.ru, og klik på "Vis statistik". Hvis den er tom, skal du opdatere siden ved at trykke på knappen Opdater eller F5-knappen. Så snart en person åbner din besked, vises hans IP-adresse i statistikvisningstabellen.

Anbefalede: