Sådan Kontrolleres Dine Internetforbindelsesindstillinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Dine Internetforbindelsesindstillinger
Sådan Kontrolleres Dine Internetforbindelsesindstillinger

Video: Sådan Kontrolleres Dine Internetforbindelsesindstillinger

Video: Sådan Kontrolleres Dine Internetforbindelsesindstillinger
Video: How To Check Network Connection 2024, April
Anonim

Det er vanskeligt at tilpasse sig uden Internettet i det moderne liv. E-mail, sociale netværk, skype og ICQ, torrent trackere, alle slags websteder er en vigtig del af en persons liv. Men nogle gange er det vanskeligt at bruge alle disse tjenester, fordi internethastigheden ikke er den samme som angivet i kontrakten med udbyderen.

Sådan kontrolleres dine internetforbindelsesindstillinger
Sådan kontrolleres dine internetforbindelsesindstillinger

Instruktioner

Trin 1

Gå til https://speedtest.net/ for at kontrollere dine internetforbindelsesindstillinger. Klik på den gule knap, og siden udfører en test, hvor den giver information om hastigheden på dit internet.

Trin 2

En dårlig internetforbindelse begrænser videoens uploadhastighed. Gå til hjemmesiden https://pingtest.net/. Klik på knappen "start test" i det vindue, der vises. Webstedet kontrollerer dine internetforbindelsesindstillinger og giver sin vurdering. Den maksimale vurdering er A, den værste er D. Hvis karakteren, der gives af webstedet, varierer fra C til D, har du sandsynligvis problemer med Internettet. Jitter-skalaen indikerer sandsynligheden for pauser, mens du ser en video. Jo mindre denne skala er, desto bedre er kvaliteten. Hvis Jitter-skalaen er lig med Ping med hensyn til antallet af cifre, har du den værste internetforbindelse. I dette tilfælde er det bedre at skifte udbyder.

Trin 3

Gå til hjemmesiden https://2ip.ru/speed/. Klik på knappen "Test". Webstedet giver dig oplysninger om den indgående og udgående internethastighed. På det samme sted kan du finde ud af oplysninger om IP-adressen, computerens reaktionstid, gennemsnitlig internethastighed i en bestemt periode, kontrollere systemet for sikkerhed, finde ud af om din IP er til stede i spam-databaser.

Trin 4

Følg linket https://internet.yandex.ru/. Tjek din internethastighed. Webstedet giver dig straks oplysninger om din browser, IP-adresse og skærmopløsning. Hvis du klikker på "Vis detaljerede oplysninger", vil du se komplette oplysninger om din computer - operativsystem, dine browseroptegnelser osv.

Trin 5

Trafikstabilitet og ventetid kan kontrolleres på selve computeren. Klik på knappen "Start", vælg "Kør", indtast "ping-n 10 google.com" i det viste felt. Tryk derefter på "Enter" -tasten. En række på 10 numre vises i vinduet. God internethastighed antager 100-200 millisekunder latenstid. Hvis du har mere, er hastigheden ikke på et højt niveau.

Anbefalede: