Sådan Aktiveres Java-support I Browseren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Java-support I Browseren
Sådan Aktiveres Java-support I Browseren

Video: Sådan Aktiveres Java-support I Browseren

Video: Sådan Aktiveres Java-support I Browseren
Video: Как установить Java JDK в Windows 10 (с JAVA_HOME) 2024, Kan
Anonim

Brug af Java-applets betragtes som potentielt farligt, da det giver dig mulighed for at udføre nogle handlinger på din computer eksternt. Ikke desto mindre bruger et betydeligt antal sider Java-applikationer, der er downloadet til brugerens computer, og derfor er der i indstillingerne for de fleste browsere en funktion til at aktivere / deaktivere tilladelser til at udføre applikationer af denne art.

Sådan aktiveres java-support i browseren
Sådan aktiveres java-support i browseren

Instruktioner

Trin 1

I Mozilla Firefox-browsermenuen skal du udvide afsnittet "Værktøjer" og vælge "Indstillinger". I indstillingspanelet, der åbnes, skal du vælge fanen "Indhold" og markere afkrydsningsfeltet ud for "Brug Java" -indskriften. Klik derefter på knappen "OK", så vil browseren huske den ændring, du foretog i indstillingerne.

Trin 2

I menuen Internet Explorer skal du udvide sektionen Funktioner og vælge Internetindstillinger. Browseren åbner et indstillingsvindue, hvor du skal gå til fanen "Sikkerhed". I sektionen Sikkerhedsniveau for denne zone skal du klikke på knappen Brugerdefineret for at åbne et separat vindue med en lang liste over sikkerhedsindstillinger. Rul til bunden af listen og find underafsnittet Scripts Java Applications under Scripts. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér", og luk vinduet ved at klikke på "OK". Luk browserindstillingsvinduet, og genstart derefter programmet - ændringerne træder først i kraft efter det.

Trin 3

I Safari-browsermenuen skal du udvide sektionen "Rediger" og vælge punktet "Indstillinger". I browserindstillingsstyringsvinduet skal du gå til fanen "Sikkerhed" og markere afkrydsningsfeltet "Forbind Java" i afsnittet "Webindhold". I denne browser lukkes indstillingsvinduet ved at klikke på korset i øverste højre vindue - der er ingen dedikeret knap til dette som i andre browsere.

Trin 4

I Opera-browsermenuen skal du udvide sektionen "Indstillinger" og klikke på punktet "Generelle indstillinger". Alternativt kan du trykke på CTRL + F12. I indstillingspanelet skal du gå til fanen "Avanceret" og vælge "Indhold" fra listen til venstre. I de nyeste versioner af browseren er der ingen separat indstilling til at muliggøre brugen af Java-applets, den kombineres med den tilsvarende indstilling for andre plugins, så afkrydsningsfeltet "Enable plugins" skal markeres. I tidligere versioner blev afkrydsningsfeltet "Aktivér Java" placeret over afkrydsningsfeltet "Aktiver plugins". Når du har markeret afkrydsningsfeltet, skal du klikke på knappen "OK".

Anbefalede: