Runet Og Internettet - Hvordan Er De Forskellige?

Indholdsfortegnelse:

Runet Og Internettet - Hvordan Er De Forskellige?
Runet Og Internettet - Hvordan Er De Forskellige?

Video: Runet Og Internettet - Hvordan Er De Forskellige?

Video: Runet Og Internettet - Hvordan Er De Forskellige?
Video: Установка маяков под штукатурку. Углы 90 градусов. #12 2024, Kan
Anonim

Runet er det russisktalende segment af det globale netværk. Den opfattelse, at Runet kun er sider, der er registreret i Rusland, er fejlagtig. Runet strækker sig til alle kontinenter, inklusive Antarktis, og inkluderer domænerne.ru,.su,.ua,.by,.kz,.com, org,.рф og andre på hvilke steder på russisk er placeret. Takket være russisk-forespørgsler er Yandex rangeret som 4. i verden blandt de mest populære søgemaskiner. Analytikere påpeger flere hovedforskelle mellem Runet og Internettet.

Runet og Internettet - hvordan er de forskellige?
Runet og Internettet - hvordan er de forskellige?

Langsom efterligning

Datoen for Internets fremkomst som et system er 1991. Runet som sådan dukkede først op i 1994. Det var da, at.ru domænezonen blev registreret. Tendensen til at forsinke i mange henseender fortsætter den dag i dag. For eksempel bragte internetannoncering i 2004 US $ 9,6 milliarder, mens Rusland - kun 35 millioner. I øjeblikket besøges de populære internetressourcer på det russiske internet imidlertid af det samme antal mennesker, som de ser tv. Næsten 39 millioner mennesker har brug for Yandex-tjenester hver dag, og omkring 44 millioner mennesker ser Channel One.

Det sociale netværk Facebook blev super populært i Amerika i 2005-2006, mens det kun var i Rusland i 2009. I Rusland placerer mange små virksomheder i øjeblikket billig reklame på sociale netværk, mens store virksomheder i vestlige lande er fokuseret på dette segment af Internettet. Da den nye Ford Explorer-bil blev præsenteret på Facebook, steg salget med 52 procent. Annoncering på tv gav ikke engang en tredjedel af dette resultat. Eksperter, der er involveret i at spore internettendenser i Vesten, forudsiger med tillid til vektorerne for udvikling af Runet i de næste par år.

Runet bringer berømmelse, og internettet bringer penge

Internettet på markedet i de senere år er blevet et effektivt forretningsværktøj. Næsten alle sider tilbyder varer eller tjenester, fra salg af kosmetik til personlig rådgivning fra skaberen af ressourcen. I Rusland er kun 5 procent af brugerne klar til at bestille varer via Internettet. Runet udvikler sig aktivt som en handelsplatform, men det når det amerikanske niveau tidligst om 4-5 år. Nu er blogs populære i det russisksprogede segment af Internettet, fora falmer i baggrunden, men de er stadig populære. Ikke-kommercielle databaser som elektroniske encyklopædier og biblioteker har et stort publikum i Runet hver dag.

Overalt i verden er LiveJournal-tjenesten en platform til opbevaring af personlige, undertiden intime optegnelser. I Runet LJ er dybest set en offentlig platform, hvorfra en personlig position udtrykkes, hvor der placeres bannerannoncer og publikationer, der betales af tredjepart.

Målgruppens alder

Ifølge statistikker er Runet-publikum en størrelsesorden yngre end det vestlige publikum. 66 procent af russiske, ukrainske, hviderussiske skolebørn foretrækker at downloade musik på Internettet. I Europa gør kun 35 procent af de unge dette. På forskellige rådgivningssteder fungerer teenagere ofte som højteknologiske eksperter med høje ratings og gode anmeldelser. Omkring 92 procent af voksne i Rusland konsulterer deres børn, når de vælger en internetudbyder, 85 procent beder om råd, inden de køber en computer eller bærbar computer, 70 procent, når de køber en mobiltelefon eller tablet.

Anbefalede: