Sådan Oprettes Et Pop-up-banner

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Pop-up-banner
Sådan Oprettes Et Pop-up-banner

Video: Sådan Oprettes Et Pop-up-banner

Video: Sådan Oprettes Et Pop-up-banner
Video: POP UP стенд, что входит в комплект. 7156434.ru 2024, Kan
Anonim

Pop-up bannere bruges ikke kun til irriterende online-annoncer. Ofte vil en person bare dekorere deres side. For at lave et simpelt pop op-banner og indsætte det senere på din side kan du bruge det specielle Easy

Sådan oprettes et pop-up-banner
Sådan oprettes et pop-up-banner

Instruktioner

Trin 1

Brug Easy

Trin 2

Download programmet, installer og kør det. Når det er åbnet, skal du vælge elementet "Animeret banner". Indstil den ønskede bannerstørrelse (standard eller brugerdefineret) i det vindue, der vises, og klik derefter på knappen "Næste". I det næste vindue skal du vælge bannerets farve. Dette kan gøres på flere måder: Brug et eksisterende billede, indstil en gradient eller naviger i paletten. Klik på "Næste".

Trin 3

Vælg en skrifttype i det vindue, der åbnes (fanen "Tekst 1"), indtast den ønskede indskrift, og gå derefter til skærmindstillingerne. I menuen "Sådan vises" skal du vælge det område, hvor pop-up-banneret skal vises, det vil sige det sted, hvor det vil starte sit arbejde: exit - fra bunden eller fra toppen, stigning i størrelse osv. I den næste menu - "Hvor lang tid skal vises" - indstil visningstid … Indstil mulighederne for at lukke banneret i afsnittet "Hvordan skjules?".

Trin 4

Åbn fanen "Tekst 2" i det samme vindue, indtast en ny billedtekst, og vælg derefter for dette lag det område, banneret skal vises, tidspunktet for dets visning og lukningsparametrene. Gør det samme ved at gå til fanen "Tekst 3", hvis du har andre oplysninger, som du gerne vil lave i form af et banner. Derefter skal du klikke på knappen "Næste" og gemme banneret ved at klikke på den tilsvarende knap.

Trin 5

Opret et Flash-banner ved hjælp af Easy

Trin 6

Efter at have gemt banneret skal du hente koden til indlejring i et HTML-dokument. Installer denne kode på det sted på den side, hvor det oprettede banner starter sin "rejse".

Anbefalede: