Sådan Vælger Du En Skabelon Til Wordpress

Sådan Vælger Du En Skabelon Til Wordpress
Sådan Vælger Du En Skabelon Til Wordpress

Video: Sådan Vælger Du En Skabelon Til Wordpress

Video: Sådan Vælger Du En Skabelon Til Wordpress
Video: How to Choose the Right WordPress Theme - A Practical Guide 2024, April
Anonim

For hver blogger er Wordpress-motoren næsten den ultimative drøm. Det er på Wordpress, at du kan oprette en ret god og interessant blog, udfylde den med en række forskellige typer indhold og endelig begynde at tjene penge på bloggen.

Sådan vælger du en skabelon til Wordpress
Sådan vælger du en skabelon til Wordpress

Det hele starter dog direkte med en god skabelon. Du kan gå i denne retning på flere måder på én gang:

- Køb en betalt skabelon. I dette tilfælde vil du være sikker på, at din skabelon er praktisk talt unik og endnu ikke har haft tid til at nå dine brugere.

- En skræddersyet skabelon er, når du betaler direkte til skaberen af skabelonen (oftest - til en freelancer), og han udvikler den optimale skabelon specielt til din blog, som primært passer til dit websteds tema. Denne metode er den dyreste, men samtidig den mest effektive. Hvis du beslutter at oprette en god blog, skal du bruge dette afsnit.

- Gratis skabelon. Gratis skabeloner er de mest "buggy" muligheder, da de fleste af dem blev udviklet direkte til engelsktalende brugere og ikke til russisktalende. Derfor bliver du højst sandsynligt nødt til at oversætte visse dele af skabelonen. Og dette er det bedste tilfælde. Og i værste fald kan du simpelthen fange en virus ved at downloade en lignende skabelon. Men der er også nogle ret gode skabeloner, som du kan tilpasse på en sådan måde, at den ikke bliver værre end den betalte skabelon og måske endda bedre end nogen betalt skabelon!

Men husk, at en skabelon heller ikke kan erstatte kvaliteten af dine indlæg. Hvis du beslutter at oprette et websted, der ikke har nogen værdifuld og interessant information, så uanset hvilken superskabelon du har, vil du stadig mislykkes.

Anbefalede: