Hvordan Man Laver Et Flash-banner Til Et Link

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Flash-banner Til Et Link
Hvordan Man Laver Et Flash-banner Til Et Link

Video: Hvordan Man Laver Et Flash-banner Til Et Link

Video: Hvordan Man Laver Et Flash-banner Til Et Link
Video: Создание гиперссылки на Flash-баннер с помощью ActionScript 2.0 2024, Kan
Anonim

Hvis du ikke har en færdiglavet html-kode til at indsætte den på siden, men du har et banner, er det let at tilføje det link, du har brug for. Selvom banneret blev oprettet ved hjælp af flashteknologi.

Hvordan man laver et flash-banner til et link
Hvordan man laver et flash-banner til et link

Instruktioner

Trin 1

Hvis banneren oprettes i et af ipg-, gif-, bmp-, png-formaterne, er det nok at sætte billedkoden i linktagget.

Trin 2

Mærk først selve billedet. I hypertext markup sprog ser den enkleste version sådan ud:.

Trin 3

Bemærk: attributten src angiver den relative adresse på billedet. I dette tilfælde antager browseren, at den er placeret i den samme servermappe som selve siden, hvor banneret er indsat. Bedre at fortælle browseren en absolut adresse:.

Trin 4

Føj et par flere attributter til dette tag. To af dem angiver bredden og højden på banneret. Disse attributter er valgfri, billedet vises uden dem, hvis browseren kører med en god hastighed, mens siden indlæses fra serveren. Men hvis billedet af en eller anden grund ikke er indlæst, vil fraværet af en indikation af parametrene føre til det faktum, at alle de resterende designelementer vil være malplacerede. - sådan vil tagget med dimensioner se ud.

Trin 5

Standardbrowseren tegner en blå kant omkring billeder med links. For at forhindre, at dette sker, skal du tilføje en kantattribut til tagget for null-banneret:.

Trin 6

Tilføj titelattributten. Når du holder markøren over banneret med musemarkøren, indeholder den teksten til værktøjstip:.

Trin 7

Du har forberedt et billedmærke med de vigtigste attributter, nu skal du placere det inde i linktagget. Hvert hyperlink kan dannes med to tags - lukning og åbning:

Trin 8

Href-attributten, der indeholder adressen til at sende anmodningen, placeres i åbningskoden. Indsæt et bannertag mellem disse to tags:

Anbefalede: