Hvordan Og Hvor Kan Du Oprette Din Blog

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Og Hvor Kan Du Oprette Din Blog
Hvordan Og Hvor Kan Du Oprette Din Blog

Video: Hvordan Og Hvor Kan Du Oprette Din Blog

Video: Hvordan Og Hvor Kan Du Oprette Din Blog
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug & Cat Noir in real life 2024, Kan
Anonim

At føre online dagbøger eller blogs er blevet ret almindeligt i disse dage. Der er flere praktiske platforme på det russisktalende internet, der giver dig mulighed for at oprette din egen dagbog eller læse en andens.

Logo blog
Logo blog

Livejournal

Livejournal (LiveJournal eller LJ) er det mest almindelige sted til at føre online dagbøger. Oprindeligt er LJ et engelsksproget websted; det har eksisteret på Runet i over 10 år. For at registrere dig hos Livejournal kræves kun e-mail. Efter registrering kan du føre en dagbog både fra en personlig computer og fra tablets og telefoner (der er applikationer til iOS og Android). Du kan indsætte fotos fra en pc og internettet i en optagelse, det er muligt at indsætte video- og lydoptagelser.

Du kan vælge et dagbogdesign i LJ fra de tilgængelige skabeloner eller fra gratis muligheder fra forskellige designbrugere. Du kan også tilpasse det selv ved hjælp af dine egne fotos og tegninger.

Russisk LiveJournal er et ret populært sted, hvor du kan "promovere" din blog, især hvis den er afsat til professionelle aktiviteter (design, kreativitet, fotografering) eller rejser. En blog kan fungere som en platform til reklame for varer og tjenester.

Diary.ru

Diary.ru er en af de mest populære russiske tjenester. Alt hvad du behøver for at registrere dig er e-mail. Fremgangsmåden til oprettelse af et indlæg svarer til den, der præsenteres i Livejournal, men den generelle menu (især den venlige feedvisningstilstand) er lidt anderledes. Dairi har ikke et system til at bringe toppen, reklameinformation, betalte tjenester. Generelt er ressourcen rettet mod en rolig opfattelse af information, til at kommunikere med andre brugere i kommentarer eller private beskeder. Der er mange tematiske samfund, hvor der diskuteres dine yndlingsfilm, bøger, spil.

LiveInternet.ru

LiveInternet (Li.ru) er en platform, hvor du ikke kun kan føre dagbøger, men også tilføje poster via SMS-beskeder direkte fra e-mail via et klientprogram. Designet er ret simpelt og let, det indlæses hurtigt selv med dårlig internetkvalitet. Der er dog mange reklamer på Li.ru. Der er forskellige blogs på webstedet, men personlige dagbøger hersker uden nogen specialisering. Desværre er det ikke egnet som en reklameplatform for din virksomhed. Kan være en praktisk personlig blog.

Andre platforme

Webstederne Mail.ru, Yandex.ru og Google.com har også funktionen til at føre dagbøger, men de er ikke særlig populære.

Du kan oprette et personligt blog-site på Wordpress-platformen. I dette tilfælde vil dagbogen ikke være en del af det sociale netværk, det vil være umuligt at læse venners indgange gennem det, men da det er en blog i sin form, kan webstedet blive en platform til reklame, handel, udveksling af meninger. På Wordpress kan du oprette krydsindlæg fra ethvert socialt netværk, åbne kommentarer uden registrering for alle.

Anbefalede: