Sådan Designes En Vkontakte-gruppemenu

Indholdsfortegnelse:

Sådan Designes En Vkontakte-gruppemenu
Sådan Designes En Vkontakte-gruppemenu

Video: Sådan Designes En Vkontakte-gruppemenu

Video: Sådan Designes En Vkontakte-gruppemenu
Video: Бесплатно накрутить vk coin | накрутка вк коин 2024, Kan
Anonim

Der er flere måder at oprette en lys farverig Vkontakte-gruppemenu på. At ændre kildekoden til et billede er dog den mest korrekte og nøjagtige metode.

Sådan designes en Vkontakte-gruppemenu
Sådan designes en Vkontakte-gruppemenu

Oprettelse af det rigtige billede

Find et billede på nettet, der passer til temaet for din gruppe. Standardmenubredden er 370 pixels, så i ethvert program, der kan ændre størrelsen på billeder, skal du justere dimensionerne til den ønskede bredde. Det er bedst at arbejde i Photoshop. Åbn et foto, der er forberedt til at sammensætte en menu. På baggrunden vil der være menuknapper med inskriptioner for at gå til de tilsvarende sektioner. Billedet skal zoomes ind for at gøre det lettere. Beslut det område, hvor menuen skal placeres: Brug linealværktøjet, vandret under avataren, til at måle 370 pixels. Mål også det sted, hvor menuen slutter med en lineal.

Begynd at oprette knapper. Først skal du bruge linealen til at bestemme midten af rektanglet, hvor menuen skal placeres (185 pixels) og oprette et nyt lag. Brug rektangelværktøjet til at oprette en knap og reducere opacitet til 60%, duplikér derefter laget og placer det, hvor du vil have det. Når alle knapperne er klar, skal du skrive navnene på dem. For at gøre dette skal du klikke på laget og bruge værktøjet "T".

Når alle etiketter er afsluttet, skal du flette lagene, kopiere det resulterende billede ved hjælp af Ctrl + C-tastaturgenvejen og oprette et nyt dokument. Indsæt i den resulterende menu med knapper, du kopierede. Vælg derefter knapperne med billedteksterne ved hjælp af "skære" -værktøjet og gem de resulterende billeder. Gem alle billeder, der er opnået, mens du arbejder i Photoshop i en separat mappe, og upload denne mappe til din Vkontakte-gruppe. Da disse billeddata er dit arbejdsredskab, skal du i albumindstillingerne indstille visningsbegrænsningen "Kun gruppeadministratorer".

Oprettelse af menuknapper og relaterede sider

Hold musen over din gruppes menu. Til højre for "Menu" -etiketten vil du se knappen "Rediger". Klik på den. Et felt til indsættelse af billeder åbnes. Klik på knappen Visuel redigeringstilstand til højre. Indsæt de billeder, du har forberedt ved hjælp af knappen "Tilføj billede". Hvert billede skal indsættes i en ny linje, så du ender med et enkelt billede af de tidligere "skårne" dele. Klik på knappen Gem.

Klik på knappen Wiki Markup Mode. Du vil se koden på dine billeder som “[foto-11111111_303464615 | 370x63px |] ". Opret sider, som dine knapper kan pege på. For at gøre dette skal du indrykke et par linjer fra dine billeder og skrive koden til oprettelse af sider som [Side1], hvor teksten "Side1" erstatter teksten i navnet på din knap. Opret så mange sider, som der er knapper.

Åbn hver side i en ny browserfane. Klik på knappen "Rediger" på hver side, der åbnes. Når du har klikket på denne knap i browserlinjen, modtager du adresserne på dine sider i formularen "https://vk.com/page-11111111_111111111?act=edit".

Gå tilbage til visuel redigeringstilstand. Klik på det første billede, et vindue med parametre åbnes, hvor der vil være en linie "Link" til adressen på den side, som billedet vil føre til. Indsæt det relevante link til menusiden i linjen. Klik på "Gem". Links til hvert billede indsættes på samme måde. Hvis du vender tilbage til wiki-layouttilstand, vil din menu bestå af flere links skrevet i en kolonne.

Slet linjer som [Side1], så de ikke duplikerer links til menusider. Således får du et enkelt billede, hvis individuelle dele er links til de tilsvarende sider i din gruppe. Afslut oprettelsen af menuen ved at klikke på knappen "Gem".

Anbefalede: