Sådan Tager Du Gratis Test Online

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tager Du Gratis Test Online
Sådan Tager Du Gratis Test Online

Video: Sådan Tager Du Gratis Test Online

Video: Sådan Tager Du Gratis Test Online
Video: Test.IO - Регистрация и обзор сайта 2024, April
Anonim

Der er mange interessante tests på Internettet: psykologisk, for at teste din viden eller IQ. For at lære noget nyt om dig selv behøver du ikke betale eller vente længe på resultatet. Gå bare til det sted, du ønsker, og vælg den opgave eller undersøgelse, du vil tage.

Sådan tager du gratis test online
Sådan tager du gratis test online

Instruktioner

Trin 1

Gå til tests.kulichki.com. Du finder mange forskellige interessante sektioner her. Ud over psykologiske tests er der en Luscher-farvetest, som hjælper med at bestemme den aktuelle følelsesmæssige tilstand baseret på de nuancer, du vælger. Der er også mulighed for at teste viden inden for en lang række områder, studere håndskrift og finde ud af, hvad dine tegninger siger. Webstedet tilbyder humoristiske tests, der løfter dit humør og aflaster atmosfæren samt familietests, som du kan tage med dine kære og familie.

Trin 2

Vurder dit IQ-niveau på webstederne ezoterik.org, mytests.ru. På sidstnævnte finder du flere muligheder for at vurdere dine mentale og logiske evner. I slutningen af passagen af alle opgaver vises resultatet og dets fortolkning på skærmen.

Trin 3

Tjek din viden om skolefagene på mephist.ru. På dens sider kan du bestå de berømte, interessante tests på Rorschach inkblots og Ravens progressive matricer. De viser din opfattelse af verden og mulighederne i dit sind. For at kunne bruge de gratis tjenester skal du gennemgå en hurtig, nem registrering.

Trin 4

Forbered dig på trafikpolitiets eksamen. Testen på gazu.ru-siden hjælper dig med dette. Vælg en billet, og besvar spørgsmålene i rækkefølge. Nogle af dem suppleres med illustrative tegninger. Tjenesten bestemmer, hvor mange spørgsmål du har svaret korrekt, og fortæller dig, hvad dine svage punkter er. Derefter kan du øve på en anden billet og lære trafikreglerne til den rigtige eksamen.

Trin 5

Gå til underholdningswebstedet banktestov.ru. Der er ikke kun psykologiske tests, men også opgaver om kendskab til film og bøger, astrologiske tests, undersøgelser for at bestemme din sundhedstilstand. En praktisk menu hjælper dig med hurtigt at finde den kategori, du er interesseret i. Registrering er ikke påkrævet her.

Anbefalede: