Sådan Kontrolleres Saldoen På Yandex-penge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Saldoen På Yandex-penge
Sådan Kontrolleres Saldoen På Yandex-penge

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På Yandex-penge

Video: Sådan Kontrolleres Saldoen På Yandex-penge
Video: Как принять квартиру у застройщика? Ремонт в НОВОСТРОЙКЕ от А до Я. #1 2024, April
Anonim

For at kunne betale i onlinebutikker eller på forskellige sider har du brug for en elektronisk tegnebog. Der er to måder at kontrollere saldoen på en sådan tegnebog i Yandex. Money-systemet.

Sådan kontrolleres saldoen på Yandex-penge
Sådan kontrolleres saldoen på Yandex-penge

Yandex. Money er en praktisk elektronisk tegnebog, som du kan modtage betalinger fra forskellige virksomheder, kunder, arbejdsgivere online. Du kan bruge den til selv at betale for varer og tjenester på Internettet. Denne service er ekstremt enkel.

Kontrol af saldoen online

Find Yandex. Money gennem din Yandex. Mail eller søgemaskine, indtast dit brugernavn og din adgangskode og log ind på systemet. På venstre side, lige under systemikonet, vil der være din konto i Yandex. Money, og under den er saldoen skrevet i stort antal. Du kan se detaljerne om dine køb eller betalinger til kontoen i sektionerne "Historik" og "Betalinger" lige nedenfor.

Hvis du vil vide detaljerne i selve saldoen, skal du klikke på saldobeløbet. Du vil se et lille felt, hvor linjerne "Tilgængelig", "I kø" og "I restancer" vises.

Disponibel saldo

De penge, du har på din konto i øjeblikket, er din disponible saldo. Du kan bruge det til hvad du vil: overføre til en bank, betale for varer i en onlinebutik eller overføre til en anden konto i Yandex. Money. For anonyme brugere kan det tilgængelige beløb ikke overstige 15.000 rubler, mens identificerede brugere har ret til at beholde op til 100.000 rubler på kontoen. Alle engangstransaktioner for disse brugere er begrænset til de samme beløb.

Genopfyldningskø

I tilfælde af at en anonym bruger har modtaget et beløb på mere end 15.000 rubler på kontoen, går hans saldo til afsnittet "In line" på kontoen. Lad os sige, at 20.000 blev overført til din konto, men du er ikke en autoriseret bruger. Disse penge vil selvfølgelig ikke gå nogen steder, men først vises det maksimale tilgængelige beløb på vores konto: 15.000 rubler. Når du bruger en del af pengene fra kontoen, overføres beløbet fra køen til din nuværende konto.

Gæld

Dette er din negative kontosaldo. Dette kan forekomme efter køb fra dit Yandex. Money-kort eller trækning af penge fra en pengeautomat, hvis du har overskredet grænsen. Dette sker normalt på grund af en teknisk fejl i systemet. Det næste beløb, der krediteres kontoen, bruges til at dække gælden.

Kontrol af saldoen fra kortet

Hvis du er ejer af et specielt Yandex. Money-kort, der er knyttet til din konto, kan du kontrollere saldoen på en anden måde. Brug bare en hvilken som helst pengeautomat til dette og kontroller kontoens status, selvom du er afbrudt fra den elektroniske tegnebog. Penge fra din Yandex. Money-konto krediteres straks kortet, så du vil altid vide om din kontos aktuelle tilstand.

Anbefalede: