Hvilke Websteder Til Salg Af Artikler Er Mere Relevante

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Websteder Til Salg Af Artikler Er Mere Relevante
Hvilke Websteder Til Salg Af Artikler Er Mere Relevante

Video: Hvilke Websteder Til Salg Af Artikler Er Mere Relevante

Video: Hvilke Websteder Til Salg Af Artikler Er Mere Relevante
Video: WriterZen - Создавайте оптимизированный для SEO контент за считанные минуты | 4 мощных модуля SEO 2024, April
Anonim

At sælge artikler gennem indholdsbutikker er et godt sidejob for en tekstforfatter. Men for regelmæssig indtjening skal du skrive artikler hver dag. Derefter kan du med en gennemsnitlig pris på en artikel på $ 4-5 og sælge mindst 5 artikler om dagen tjene $ 20-25 dagligt.

Sælger artikler
Sælger artikler

Der er mere end to dusin tekstforfatterbørser i Runet, hvor du ikke kun kan skrive materialer på bestilling, men også sælge færdige artikler i butikken. Hver børs har sine egne betingelser for at acceptere artikler til salg. For eksempel modereres og gennemgås artikler et eller andet sted manuelt af en redaktør, og hvis der er fejl, afvises de. Og på nogle børser accepteres artikler uden moderering, men i dette tilfælde vil de gennemsnitlige omkostninger på 1000 tegn være lave. Mængden af indtjening fra salg af artikler afhænger kun af tekstforfatteren. Jo flere artikler der er lagt ud i indholdsbutikker, jo mere salg vil der være.

Hvor skal man sælge artikler til en nybegynder tekstforfatter

Nybegynder tekstforfattere opfordres til at prøve deres hånd på udveksling af tekstforfattere, hvor artikler accepteres i butikken uden moderering. Manglen på moderering betyder dog ikke, at du kan gøre dit job dårligt - upload artikler til salg med grammatiske fejl og lav unikhed. Sådanne overtrædelser vil blive opdaget temmelig hurtigt, hvilket vil føre til blokering af kontoen.

På børser, hvor artikler ikke gennemgås af redaktører, er priserne normalt ret lave, men der er stadig et tilstrækkeligt antal købere, der har brug for billigt SEO-indhold.

På Textsale-udvekslingen modereres artikler, der udgives til salg i en indholdsbutik, ikke, men testes for unikhed. At sælge artikler på denne udveksling til mere end 30-40 rubler pr. 1000 tegn er upraktisk, da købere kommer til Textsale hovedsageligt for billigt indhold. Og de fleste af forfatterne til denne udveksling er klar til at sælge deres værker til en pris på 15-20 rubler pr. 1000 tegn.

Pengene til de solgte artikler går til den interne konto i systemet. Betalinger foretages til WebMoney-tegnebogen den anden dag efter tilbagetrækningsanmodningen. Sælgeren af varer opkræves en provision på 10% af værdien af hver solgte artikel. Det mindste tilbagetrækningsbeløb er 1 WMZ (svarende til 1 $).

Hvor skal man sælge artikler til en erfaren tekstforfatter

Hvis du har erfaring med at arbejde som tekstforfatter og stræber efter en anstændig indkomst, kan du vælge butikker på tekstforfatterbørsen Copylancer, TextTrader og Miratext til at sælge artikler. Ved udveksling af penge fra en tekstforfatter opkræves kun standard WebMoney-provision - 0,8% af beløbet.

Alle artikler, der uploades til Copylancer-udvekslingsbutikken, modereres manuelt. Hvis der er to eller tre grammatiske fejl, afviser redaktører artikler med en bemærkning om, at teksten skal revideres. Men efter at have skrevet en kompetent og interessant artikel om et efterspurgt emne, kan du sætte den ud til salg til en pris på 60-90 rubler pr. 1000 tegn. For at forstå, hvilke emner der er mest efterspurgt, skal du bare se salgsstatistikkerne på hovedsiden i indholdsbutikken. For at øge salget anbefales det regelmæssigt at uploade nye artikler til butikken. Det mindste tilbagetrækningsbeløb er 120 rubler. Pengene trækkes tilbage til WebMoney-tegnebogen.

I Miratext-butikken kontrolleres også artikler, og hvis der ikke er fejl, placeres de i kataloget. Prisklassen er den samme som på Copylancer. Du kan dog ikke se salgsstatistikker her. Der er intet minimumsudbetalingsbeløb, det vil sige, du kan trække ethvert beløb. Penge trækkes tilbage til WebMoney-tegnebogen på hverdage.

TextTrader-indholdsbutikken er en del af Textbroker-udvekslingen. Den gennemsnitlige pris for 1000 tegn tekst i denne butik varierer fra $ 1 til $ 4. Minimumsudbetalingsbeløbet er $ 5. Midler trækkes tilbage fra systemet til WebMoney-dollar-tegnebogen senest 72 timer efter, at anmodningen om tilbagetrækning er modtaget.

Anbefalede: