Sådan Blokeres Ip På Netværket

Indholdsfortegnelse:

Sådan Blokeres Ip På Netværket
Sådan Blokeres Ip På Netværket

Video: Sådan Blokeres Ip På Netværket

Video: Sådan Blokeres Ip På Netværket
Video: How to Block and Allow IP Addresses Using Windows Firewall – Easy 2024, April
Anonim

Blokering af en valgt person eller gruppe af IP-adresser på netværket kræver involvering af yderligere software. Det mest praktiske værktøj til løsning af dette problem betragtes som brugen af firewalls.

Sådan blokeres ip på netværket
Sådan blokeres ip på netværket

Er det nødvendigt

  • - Kaspersky CRYSTAL;
  • - Outpost Security Suite Pro.

Instruktioner

Trin 1

Download og installer Kaspersky PURE-applikationen på din computer. Kør det installerede program, og gå til panelet "Denne computerbeskyttelse" i programmets hovedvindue. Åbn menuen "Indstillinger" i det øverste servicepanel i den åbnede dialogboks.

Trin 2

Vælg elementet "Firewall" i gruppen "Beskyttelse" i venstre side af den næste dialogboks, og anvend afkrydsningsfeltet i feltet "Aktivér firewall" til højre. Klik på knappen "Indstillinger", og gå til fanen "Filterregler" i den nye dialogboks. Brug linket "Tilføj", og anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Adresser fra gruppe" i et andet vindue.

Trin 3

Klik på knappen Tilføj, og skriv navnet på den blokerede IP-adresse i den tilsvarende linje i netværksadresser-dialogboksen. Indtast værdien af denne adresse i det næste vindue i applikationen, og bekræft dit valg ved at klikke på OK-knappen. Marker afkrydsningsfeltet "Bloker" i sektionen "Handling" i det nye vindue, og vælg indstillingen Enhver netværksaktivitet i rullelisten "Netværkstjeneste".

Trin 4

Bekræft at gemme ændringerne ved at klikke på OK og anvende dem igen ved at klikke på den samme knap i den sidste dialogboks.

Trin 5

Download og installer et andet program på din computer, der blokerer den valgte IP-adresse - Outpost Security Suite Pro. Kør applikationen, og åbn menuen "Indstillinger" i det øverste servicepanel.

Trin 6

Udvid Firewall-noden i det venstre bibliotek i dialogboksen, der åbnes, og vælg kommandoen IP-blok. Anvend afkrydsningsfeltet i feltet "Aktiver IP-blokering" i højre rude, og klik på knappen "Rediger".

Trin 7

Indtast den ønskede adresse i den tilsvarende linje i den næste dialogboks, og brug knappen "Tilføj". Bekræft dit valg ved at klikke på OK i den nye dialog og gentag den samme handling i vinduet med præferencer for at anvende ændringerne.

Anbefalede: