Contra City: Oversigt, Gennemgang

Indholdsfortegnelse:

Contra City: Oversigt, Gennemgang
Contra City: Oversigt, Gennemgang

Video: Contra City: Oversigt, Gennemgang

Video: Contra City: Oversigt, Gennemgang
Video: Контра Сити - (Ликвидатор) 2024, Kan
Anonim

Contra City er en anden lys og interessant repræsentant for 3D online skydespil. Perfekt til dem der kan lide Gears of War, CS: GO og lignende projekter. Men hvordan adskiller Contra City sig fra lignende projekter?

Contra City: oversigt, gennemgang
Contra City: oversigt, gennemgang

Beskrivelse og funktioner

Her er en populær kategori og et populært spil i denne kategori - dette er Contra City-spil til drenge. Dette spilprojekt har sit eget fuldgyldige hovedkvarter, hvor du helt kan skifte tøj og ændre dit image. Også de nødvendige våben er valgt her, og alle gameplay-forbedringer finder sted. Spillet har også en butik, hvor du kan købe nye ting.

Et andet element i spillet er sektionen i dossieret, og det påvirker passage af Contra City på pc. Det er i dette afsnit, at der er et svar på, hvordan man spiller, får penge og vinder popularitet. I dossierafsnittet er der mange opgaver, opgaver og mål at ødelægge.

Det kan bemærkes, at passagen på Android ikke er den nemmeste ting at gøre, fordi de eneste er enkle. De fleste af missionerne gennemføres ikke første gang, især hvis der ikke er nogen erfaring. Og ja - de giver også lidt penge til udførelse, så det vil tage lang tid at spare. Derfor er den eneste måde at hurtigt passere og akkumulere bonusser på at kombinere flere spiltilstande.

Du kan også bruge specialiserede snydekoder til modby, men de er få, og de giver ikke meget udbytte.

Hvilke kamptilstande er der i Contra City

Spillet har følgende kamptilstande, der har ringe effekt på passagen, men giver dig mulighed for at nyde spillet:

  • DM er et spil, hvor hver karakter kæmper mod alle. Alt du skal gøre er at være den sidste overlevende og så hurtigt som muligt;
  • TDM - den samme DeathMatch, men i holdkamptilstand;
  • Flag - fang flag. Her er en klassiker, som i andre tilstande - du skal hente flag på fjendens base og levere det til din base.

Som du kan se, har spillet 3 hovedtilstande, og alle er klassiske til sådanne spil, så med hensyn til gameplayet vil spillet ikke behage eller overraske med noget.

Historielinje

Plottet såvel som de nye regimer er ikke der som sådan - der er mange servere, hvor FBI eller FSB ødelægger agenter for terrorhandlinger. Det vil sige agenter mod terrorister. Igen - en klassiker.

Ledelse og våben

Ledelsen passer til alle brugere. For det første er det standard - WASD til bevægelse, plads til spring og ctrl til squatting. For det andet kan kontrollen ændres, som dit hjerte ønsker. For at åbne fuldskærmstilstand skal du bare trykke på Alt + F.

Hvad våbnene angår, er der noget interessant her:

  1. Bit;
  2. Pistoler;
  3. Automatiske maskiner;
  4. Flere sorter af maskingeværer;
  5. Flare pistol;
  6. Haglgeværer af forskellige modeller;
  7. Snigskytteriffel.

Her kan vi sige, at bit er en relativ innovation. Og dette er et plus, fordi der er meget lidt ammunition i spillet, og de kan kun gendannes hovedsageligt ved basen.

Anbefalede: