Sådan Udvikler Du Pokemon I Pokemon GO

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Pokemon I Pokemon GO
Sådan Udvikler Du Pokemon I Pokemon GO

Video: Sådan Udvikler Du Pokemon I Pokemon GO

Video: Sådan Udvikler Du Pokemon I Pokemon GO
Video: SÅDAN FÅR DU MEW I POKÉMON GO! 2024, April
Anonim

For at gøre din Pokemon stærkere skal du udvikle den så hurtigt som muligt. For at gøre dette skal du samle en vis mængde specielle slik. For eksempel for at udvikle Pokémon Pikachu til Pokemon GO skal du få 50 slik.

Sådan udvikler du en Pokemon
Sådan udvikler du en Pokemon

Instruktioner

Trin 1

Find først ud af, om du har nok slik til at udvikle din Pokémon. For hvert dyr, du fanger i spillet, vil du modtage denne Pokémon's slik og stjernestøv.

Trin 2

For at udvikle helten i spillet skal du gå til den grønne menu i spillet. For at gøre dette skal du bare klikke på pokeball i bunden af skærmen. På venstre side af skærmen vil du se en knap, der siger pokemon. Klik på den.

Trin 3

I det vindue, der vises, vil du se alle de Pokémon, du har fanget. For at udvikle en af dem skal du klikke på den ønskede Pokemon.

Trin 4

Heltens profil åbnes med grundlæggende oplysninger. Du vil se avataren for selve pokemon, dets sundhedsniveau (HP), element og grundlæggende parametre: højde og vægt. Nedenfor ser du mængden af stjernestøv i den valgte Pokemon og indikatoren "Pokemon Candy", hvor i stedet for ordet pokemon vil være navnet på den valgte helt. Det er den sidste indikator, der er vigtigst for udviklingen af en Pokemon.

Trin 5

Lidt under vil du se en knap mærket "Gain" eller "Evolve". Til højre for det kan du se den mængde slik, der kræves til udviklingen af Pokémon. Som regel kræves der ikke mere end 50 slik, når du flytter fra første niveau. Men hvert nye niveau beder om flere slik til udviklingen af Pokémon.

Trin 6

Hvis du har samlet det nødvendige antal slik til at udvikle en Pokemon i Pokemon GO, skal du blot klikke på "Evolve" -knappen. Nu er din helt blevet stærkere.

Anbefalede: