Sådan Spiller Du Tony Hawks Underground 2 På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Tony Hawks Underground 2 På Internettet
Sådan Spiller Du Tony Hawks Underground 2 På Internettet

Video: Sådan Spiller Du Tony Hawks Underground 2 På Internettet

Video: Sådan Spiller Du Tony Hawks Underground 2 På Internettet
Video: Tony Hawk's Underground 2. Прохождение. #3. Уровень Берлин. 2024, April
Anonim

En række skateboard-spil fra Tony Hawk er et absolut monopol på pc'en, ikke kun på grund af den verificerede stil, men også på grund af konkurrenters banale fravær. Derfor er de mest succesrige spil i serien stadig relevante, på trods af at de kom ud for flere år siden. Især er netværkstilstanden i Underground 2 stadig populær.

Sådan spiller du Tony Hawks Underground 2 på Internettet
Sådan spiller du Tony Hawks Underground 2 på Internettet

Instruktioner

Trin 1

For at kunne spille på officielle servere skal du have en licenseret version af spillet. Hvis du prøver at afspille ved hjælp af en kopi, der er downloadet fra Internettet, vil den ikke bestå gyldighedskontrollen og som et resultat vil beskeden vise: "Serveren er ikke tilgængelig." Du kan købe den licenserede version i enhver butik eller via Internettet.

Trin 2

Hvis du har købt en licenseret version, skal du vælge "play on the Internet" i menuen "netværksspil". Du vil blive præsenteret for en lobby med åbne spil-sessioner - du er fri til at oprette forbindelse til nogen af dem. Når du har valgt et spil, får du muligheden for at vælge karakterens udseende og finjustere parametrene. Bemærk, at når du opretter forbindelse til spillet, der finder sted på de sidste niveauer, har du svært ved at forbinde den rollemodel, der præsenteres i spillet. Sandsynligvis vil mange af de krævede elementer simpelthen ikke være tilgængelige for dig.

Trin 3

Installer Hamachi, Tunngle eller Garena. Hvis de officielle servere af en eller anden grund ikke passer dig, kan du samarbejde med en ven direkte gennem de angivne lokale netværksemulatorer. Begge spillere skal installere et af de angivne programmer og oprette et virtuelt LAN-netværk. Bemærk, at du nu får en ny midlertidig IP-adresse, som du vil bruge. Find elementet "LAN play" i spilmenuen. En af spillerne opretter et spil ved at vælge den relevante knap. Resten skal oprette forbindelse til spillet ved at indtaste IP'en til den oprettende spiller. Bemærk, at online spil sammenligner spillernes serienumre, så hver har brug for en unik kopi af produktet.

Trin 4

Spillet giver ikke andre kommunikationsmidler end chat. Med andre ord, for at sige noget til din ledsager skal du stoppe, åbne dialogmenuen og skrive din tekst. Samtidig er det sandsynligt, at din ven i løbet af den næste kombination måske ikke bemærker linjen. Derfor anbefales det stærkt at bruge en tredjeparts stemmechat (det mest populære er Skype) for at gøre gameplayet mere intens.

Anbefalede: