Hvordan Man Ved, Om Spillet Er Gratis

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Ved, Om Spillet Er Gratis
Hvordan Man Ved, Om Spillet Er Gratis

Video: Hvordan Man Ved, Om Spillet Er Gratis

Video: Hvordan Man Ved, Om Spillet Er Gratis
Video: Hvordan du kan få GRATIS Spil Med Spil Til Dig 2024, Kan
Anonim

Både voksne og børn elsker at spille elektroniske spil. I dag er der mange muligheder for at realisere denne hobby, fordi der er onlinespil, spil lanceret fra diske, spil, der kan downloades, og mange andre mulige muligheder for at få adgang til spil. Men hvordan ved du, at spillet, der tilbydes til download, virkelig er gratis.

Hvordan man ved, om spillet er gratis
Hvordan man ved, om spillet er gratis

Er det nødvendigt

Personalecomputer, adgang til det globale netværk

Instruktioner

Trin 1

Gå til et fildelingsnetværk eller torrent. Tjek de spil, der tilbydes til download, og vælg det, du bedst kan lide, med et ord, dit yndlingsspil.

Trin 2

Klik på knappen "Download". Hvis spillet er betalt, vises en advarsel, hvori det vil blive skrevet, at du skal sende en besked til et bestemt nummer for at modtage en adgangskode til download. Beskeden er naturligvis betalt, og et sådant spil kan derfor ikke længere kaldes gratis.

Trin 3

Når du har sørget for, at du ikke har brug for adgangskoder for at downloade, skal du downloade spillet: det er gratis. Men der er også et "men" her: En speciel nøgle kan være nødvendig for at køre et gratis spil. Du kan finde en sådan nøgle enten på det sted, hvor spillet blev downloadet, eller skriv forespørgslen "Nøgle til et gratis spil (og angiv navnet på spillet)" i søgelinjen.

Anbefalede: