Sådan Bestiller Du "Aliexpress" På Russisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestiller Du "Aliexpress" På Russisk
Sådan Bestiller Du "Aliexpress" På Russisk

Video: Sådan Bestiller Du "Aliexpress" På Russisk

Video: Sådan Bestiller Du
Video: Самое популярное белье на Aliexpress 2024, Kan
Anonim

"Aliexpress" er en internetressource, hvorigennem du kan købe mange produkter (tøj, smykker, husholdningsapparater osv.). Tidligere havde webstedet kun en engelsk version, hvilket gjorde det vanskeligt for mange brugere at købe. Men situationen er nu ændret. Så hvordan afgiver du en ordre på "Alixpress" på russisk?

Sådan bestiller du en
Sådan bestiller du en

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • - adgang til Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Indtast "aliexpress" i søgemaskinen eller gå til det officielle websted. For nylig er ressourcen blevet fuldstændigt oversat til russisk, så det bliver lettere at bestille det end for et par år siden. Registrer dig ved hjælp af en social netværkskonto, eller opret en enkeltstående profil.

Trin 2

Find det produkt, du er interesseret i. For at gøre dette kan du bruge en praktisk grænseflade, hvor alle produkter er opdelt i kategorier og underkategorier. Webstedet har også sin egen søgemaskine, som giver alle de produkter, der passer til anmodningen. Bekvemmeligheden ved "Aliexpress" er, at det er muligt at indstille søgekriterier (mængde, prisinterval, destination), hvilket i høj grad forenkler processen.

Trin 3

Sørg for at træffe det rigtige valg. Da der på denne ressource sælges varer fra et stort antal virksomheder, er det sandsynligt, at en af dem viser sig at være upålidelig. Webstedsudviklerne har oprettet et klassificerings- og klassificeringssystem, der gør det muligt for køberen at forstå, om han virkelig har brug for at afgive en ordre på Aliexpress på russisk fra en bestemt leverandør. På samme tidspunkt skal du læse kommentarerne til produktet og anmeldelser, som andre brugere har forladt.

Trin 4

Bestil et produkt. På siden for ethvert produkt er der en menu, hvor størrelser (hvis det er tøj), mængde, pris er angivet. Der er også to ikoner "Køb nu" og "Føj til kurv". Den første giver dig mulighed for at bestille produktet lige nu, og det andet giver dig mulighed for at udskyde varen til et bestemt øjeblik.

Trin 5

Hvis du vil placere en ordre på "Aliexpress" nu, skal du klikke på den første, udfylde formularen, vælge betalingstype og afgive en ordre. Hvis produktet er udsolgt, eller du vil købe det senere, skal du klikke på "Tilføj til indkøbskurv" og bestille det, når tiden kommer.

Anbefalede: