Hvilke Onlinebutikker Kan Du Stole På

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Onlinebutikker Kan Du Stole På
Hvilke Onlinebutikker Kan Du Stole På

Video: Hvilke Onlinebutikker Kan Du Stole På

Video: Hvilke Onlinebutikker Kan Du Stole På
Video: Запёк целую ногу СТРАУСА ВЕСОМ 15 кг в печи 2024, Kan
Anonim

Online shopping bliver en stadig mere lukrativ form for forretning hvert år. Næsten hver dag i Rusland, hver dag åbner en ny butik, hvor du kan købe det ønskede produkt. Blandt alle sådanne websteder er det nødvendigt at kunne skelne mellem ressourcer, som du kan overlade dine penge til, fra dem, der er oprettet for at bedrage brugere.

Hvilke onlinebutikker du kan stole på
Hvilke onlinebutikker du kan stole på

Sidekvalitet

Når du køber varer fra en onlinebutik, er det vigtigste kendetegn ved bestemmelse af tillidsniveauet design og organisering af webstedet. Det er selve ressourcen, der er kendetegnende for virksomheden. Når du vælger en onlinebutik, skal du omhyggeligt studere webstedet, besøge alle dets sider og kontrollere oplysningerne fra ejerne. Først efter en grundig kontrol af webstedet er det muligt at gennemføre ordren uden tvivl.

Site omdømme

Nøglepunktet i bestemmelsen af det mulige niveau af tillid til en onlinebutik er dets ry blandt brugerne. Når du har fundet et nyt sted, skal du kontrollere det gennem specialiserede tjenester, der indsamler oplysninger om sådanne ressourcer, viser kundeanmeldelser og gør det muligt at se data om den person, som domænet er registreret til. Disse tjenester inkluderer Webutation, iRecommend, Trustorg, WOT. Når du er gået til et af disse websteder, skal du indtaste onlinebutikens adresse og klikke på afkrydsningsknappen. Gennemgå oplysningerne fra tjenestens søgemaskine. Gennemgå metrics som brugerrisiko, virusscanninger og anmeldelser.

Hvis webstedet har negative vurderinger og et højt risikoniveau, bør du ikke købe nogen produkter på det.

Design

Undersøg design og funktionalitet på webstedet. Det er vigtigt, at designelementerne er placeret på deres steder, og at produkterne har mulighed for at se fuldgyldige fotografier, som om nødvendigt kan forstørres. Tilstedeværelsen af en kurv med varer, en registreringsformular og et fuldt funktionelt skab er også et must for en onlinebutik.

Oplysninger om webstedet

Udforsk sektionen "Kontakter", "Om os", "Betaling", "Levering", "Brugeraftale". Hver onlinebutik skal have sådanne sektioner. I dette tilfælde skal "Kontakter" og "Om os" angive navnet på virksomheden, telefoner, navnet på den generelle direktør eller leder samt adressen på det kontor, hvor virksomheden er registreret. En særlig vigtig indikator er tilgængeligheden af en supporttjeneste.

Det foretrækkes, at onlinebutikken foretager døgnbehandling af kundeordrer, men i nogle tilfælde er det muligt, at opkald modtages mindst 5 dage om ugen i åbningstiden.

I afsnittene "Betaling" og "Levering" kan du læse oplysningerne om ordreservice og de betalingssystemer, som onlinebutikken arbejder med. Undersøg vilkårene for levering af ordrer. En utvivlsom fordel kan være tilgængeligheden af gratis forsendelse til din region af varer med kurer eller eksprespost.

Anbefalede: