Sådan Tjener Du Penge Ved At Se Annoncer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tjener Du Penge Ved At Se Annoncer
Sådan Tjener Du Penge Ved At Se Annoncer

Video: Sådan Tjener Du Penge Ved At Se Annoncer

Video: Sådan Tjener Du Penge Ved At Se Annoncer
Video: Sådan Tjener Du Penge På Dine Billeder og Videoer 2024, Kan
Anonim

Oprettelse, udfyldning og promovering af et websted af høj kvalitet er altid et omhyggeligt arbejde af webmastere, freelancere og SEO'er. Det tager tid og energi nok og kræver også obligatoriske finansielle investeringer til et domæne, hosting, promovering og meget mere. For at retfærdiggøre alle disse omkostninger skal ejeren af en webressource vide, hvordan man tjener penge på at se annoncer. I dag er det den mest effektive og gennemprøvede metode til indtægtsgenerering på websteder.

Sådan tjener du penge ved at se annoncer
Sådan tjener du penge ved at se annoncer

Er det nødvendigt

Tjenester af kontekstuel, teaser og displayannoncering

Instruktioner

Trin 1

Registrer dig hos førende kontekstuelle reklametjenester såsom YAN (Yandex Advertising Network), Begun og American Google AdWords. Læs omhyggeligt reglerne for deltagelse af webmastere. Husk, at der i russiske kontekstuelle reklametjenester - Yandex-Direct, Begun og Zorka stilles ret strenge krav til deltagende websteder. Det tilføjede websted skal have en daglig tilstedeværelse på mindst 100-300 personer om dagen, alderen fra 1 måned eller mere, samt en præferentiel placering på betalt hosting. Din ressource skal også opfylde alle kravene i den nuværende lovgivning i Den Russiske Føderation.

Trin 2

Hvis dit websted fuldt ud overholder reglerne for deltagelse, skal du fortsætte med registreringsproceduren og tilføje en ny reklameplatform. I tilfælde af tekniske spørgsmål skal du bruge vejledningen og F. A. Q. Vælg den ønskede form for annonceenheden på din personlige konto. Dette kan både være klassisk kontekstuel reklame i form af tekstlinks og reklameartikler, nyhedstekster, videoindhold eller teaserannoncer. Byg en passende annonceenhed. Placer sin programkode på det rigtige sted på dit websted. Du modtager penge for hvert klik på en annonce foretaget af besøgende på din internetressource.

Trin 3

Find ud af, hvordan du tjener penge ved at se annoncer på andre, lige så effektive måder. Registrer dig med teaser-reklametjenester - Teasernet, Globalteaser, Novatizer, Pay-click, Tizerbox, Izitizi, Bodyclick og andre. For tilstrækkeligt promoverede websteder er Adfun og Adlabs teasernetværk egnede. En teaser er den samme tekstannonce, kun med et fængslende billede eller flash-animation. Det er det mest klikbare annonceformat i dag. Betaling til webmasteren sker på samme måde som for kontekstuel annoncering - for et klik foretaget af brugeren.

Anbefalede: